2019-04-15 11:27 ___Samy___ marca.com
Luka Jovic a fő célpont Átigazolási hírek

Úgy néz ki, hogy eldőlt; a Real Madrid első számú célpontja a csatár posztra Luka Jovic, írja a MARCA.

Miután a klub vezetősége felmérte a jelenlegi piaci helyzetet, úgy döntöttek, hogy a prioritást Luka Jovic élvezi idén nyáron, ami a csatár posztot illeti. A 21 éves szerb játékos ebben az idényben idáig 25 gólt szerzett, és az ára olyan 70 millió euró körül mozog. Így, tehát az ára és a teljesítménye mind az érkezése mellett szól.

Múlthét csütörtökön a Real Madrid játékosmegfigyelői jelen voltak a Frankfurt Európa-liga mérkőzésén, ahol végleg eldöntötték, hogy Jovicra van szükségük. Azonban azt tudni kell, hogy a csatár játékjogát még mindig a Benfica birtokolja, ugyanakkor a német csapatnak van egy 12 millió eurós opciója egy esetleges vásárlásra.

Így tehát az első lépés az lesz, hogy a Frankfurt megveszi a szerb csatárt a portugáloktól, majd tovább adják őt. A Real Madridon kívül a Barcelona és a Bayern München is az érdeklődők listáján szerepel.

A Real Madrid viszont egy kis előnnyel bír. A klub jó viszonyt ápol a Frankfurttal és a játékos képviselőivel is, ami könnyen ahhoz vezethet, hogy Jovic a Fehéreket választja majd.

Zinedine Zidane természetesen tisztában van mindennel, ami az üggyel kapcsolatos, és örülne a szerb érkezésének. A francia több gólt vár el a támadósortól, és erre a szerepre szerinte Jovic egy tökéletes játékos. Ráadásul Karim Benzemával akár egyszerre is megférnének a pályán.


Teljes menetrend