2019-04-15 08:29 d.gergo marca.com
Megvan, mennyibe kerülhet Pogba leigazolása Átigazolási hírek

A MARCA spanyol napilap online hasábjain számol be arról, hogy ha a Real Madrid meg akarja szerezni Pogbát a Manchester Unitedtől, legalább 150 millió eurót kell letennie az asztalra a játékosért.

A spanyol sajtó értesülései szerint a Manchester szerződést is hosszabbítana Pogbával, a jelenlegi kontraktusa 2021. nyaráig szól. Viszont a hírek szerint Pogbának nagyon tetszik, hogy Zidane alatt dolgozhatna a Real Madridban. A játékos “kikiáltási árát” 150 millió euróra becsülik a sajtóban, ami jelentősen több, mint az a 114 millió euró, amennyiért annak idején a Manchester United visszaigazolta a játékost a Juventustól, 2016-ban.

A Manchester United több fronton is versenyben van még, ezért ha hinni lehet a híreknek, a vezetőség úgy véli, jobb ezekről a dolgokról majd akkor beszélni, amikor véget ér a szezon, addig pedig nem eshet szó átigazolásokról. Ami a Real Madridot illeti, a klub és Zidane is reménykedik abban, hogy sikerül megszerezniük Pogbát, de biztosra mennek, és keresnek alternatívákat a piacon arra az esetre, ha nem tudnának megegyezni az árban az angolokkal, vagy ha a United nem lenne hajlandó eladni a játékost a nyáron.

Teljes menetrend