2019-04-15 08:21 d.gergo marca.com
Vinicius: “Zidane mindent megtesz azért, hogy a játékosoknak csak a focira kelljen koncentrálni” Nyilatkozatok

Vinicius Junior a brazil sajtó képviselőinek nyilatkozott, és beszélt a “Zidane jelenségről”, felépüléséről és a Real Madrid félresiklott szezonjáról is.

Zidane mindent megtesz a játékosokért, hogy azoknak csak a focira kelljen összpontosítani
“Odafigyel az ember, ha egy ilyen ember ül a kispadon, mint ő, aki olyan magas szinten űzte ezt a sportot játékosként. Néha kicsit izgatottak leszünk, amikor beszélünk vele. Mindent megtesz a keret tagjaiért, hogy nekünk csak a focira kelljen összpontosítanunk”.

Vinicius magabiztos, tudja hogy újra lesz lehetősége bizonyítani a felépülése után
“Tudom, hogy Zidane mindenkinek biztosít játéklehetőséget. Most már a következő szezonra készülünk. Ami engem illet, nyugodt vagyok, mert tudom, hogy amikor felépülök a sérülésemből, akkor újra lesz rá lehetőségem, hogy bizonyítsak. Sérülés után visszatérve az ember mindig fél egy kicsit, de rendben megy a felkészülésem, hogy a szezon utolsó meccsein már játszhassak, és ha lehetséges, a válogatottba is behívjanak majd. Örülnék neki, de ha nem így lesz, akkor is támogatom majd a brazilokat”.

A Real Madrid rossz idei szezonjáról
“Ezer napon át volt ez a csapat Európa bajnoka. A csapattársaim tudják, hogy ők a legjobbak, és hogy eljön majd az az idő, amikor veszíteni fog a csapat. Úgy gondolom, hogy jó időben jött ez a visszaesés, hogy a következő szezonban erősebben tudjunk visszatérni”.

Teljes menetrend