2019-04-16 12:17 ___Samy___ as.com
Eriksen Manchester helyett inkább Madridba menne Átigazolási hírek

Nagyon úgy néz ki, hogy a Tottenham dán középpályása, Christian Eriksen nyáron vagy a Real Madridnál vagy a Manchester Unitednél köt majd ki.

A legfrissebb angol beszámolók szerint a fenti két csapat lesz a befutó, és az elmúlt évek történései alapján az a valószínűbb forgatókönyv, hogy Eriksen a Real Madridhoz fog igazolni.

Eriksen jelenlegi szerződése 2020. nyarán lejar, és mivel nem sikerült még vele szerződést hosszabbítani, így egy év múlva ingyen tavozhat. Épp ezt szeretné megúszni a Tottenham elnöke, Daniel Levy, így már idén nyáron eladná őt, akiért 100 millió euró környékén kellene fizetni.

Az ‘Express’ szerint a Manchester United és a Real Madrid közül azért állnak közelebb a spanyolok a dán játékos megszerzéséhez, mert a Tottenham és a MU vezetőségének kapcsolata a Dimitar Berbatov üzletet követően megromlott, ami még 2008-ban történt.

A madridi csapat ezzel szemben már többször is igazolt onnan Luka Modric és Gareth Bale személyében 2012-ben, illetve 2013-ban. Sőt mi több, 2017-ben a Vörös Ördögök megpróbálták leigazolni Eric Diert, aki ugyan hajlott volna a váltásra, azonban a londoni klub vezetősége megálljt parancsolt. Így végül Nemanja Matic érkezett a Chelseatől Manchesterbe.

Teljes menetrend