2019-04-16 11:56 ___Samy___ marca.com
Valverde meggyőzte Zidane-t Egyéb hírek

Úgy néz ki, hogy a Castillából felkerült középpályás lenyűgözte Zinedine Zidane-t, hiszen a legutóbbi két mérkőzésen végig a pályán volt.

Zidane visszatérése óta Fede Valverde a lehetséges öt mérkőzésből négy alkalommal is lehetőséget kapott. Ezzel pedig úgy látszik, hogy máris Marcos Llorente és Dani Ceballos elé került a rangsorban.

Csak a Valencia elleni 2-1-es vesztes mérkőzésen nem lépett pályára. A Celte Vigo ellen 13 percet, a Huesca ellen 15 perc lehetőséget kapott, az Eibar és a Leganés ellen pedig végig a pályán volt.

Azonban hiába számít rá Zidane a következő idényben, a játékosnak vannak kétségei a játékidőt illetően. Valverde boldog a Real Madridnál, azonban az idény végén találkozni fognak a vezetőséggel, és megbeszélik a jövőjét. A játékosnak jó kérői vannak, ráadásul kettő országon belüli, híres klub. Így ha itt nem kapja meg a kellő játékidőt, akkor egyértelműen a váltás mellett fognak dönteni.

Jelen állás szerint Zidane bízik a 20 éves játékosban, és a jelenlegi teljesítményével már meg is váltotta a következő idényre a helyét a keretben.

Teljes menetrend