2019-04-16 06:13 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Mindannyiunknak egy kicsit többet kell beleadni” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Leganés elleni döntetlen után a francia mester így értékelte a mérkőzést:

“Nekem edzőként, a srácoknak játékosként kell próbálkoznia. Igyekeznünk kell jobban teljesíteni, mert ez a kötelességünk. Nem volt jó első félidőnk, de a szünet után fejlődést mutatott a csapat. Mindannyiunknak egy kicsit többet kell beleadni”.

“Benzemának nagyon jó szezonja van, különösen a gólok tekintetében. A gólokra összpontosít, fantasztikus játékos, és idén sokkal jobban megy ez neki. Örülök neki. Karim hozzászokott már a pletykákhoz, de nincsenek rá hatással. Megmutatta, hogy milyen karakter is ő, és jó munkát végez a csapatért”.

Lucas Vázquez cseréje
Minden cserét annak érdekében húzunk meg, hogy megnyerjük a mérkőzést, de nehéz volt nemi a bal oldalon játszani csak tizenöt percig. Nehéz dolog így beállni a pályára egy meccsen. Bale fontos játékosa a keretnek. Szerettem volna variálni ma a csapatot, ennyi. Nehéz eldönteni egy meccset, ha egy játékos csak tíz-tizenöt percet kap a pályán, de a cseréket azért hajtjuk végre, hogy megváltozzon a meccs, ezt a célt pedig most nem sikerült elérnünk”.

Isco értékelése
“Jónak tűnik nekem. Jobban játszik középen, jobban mint azon a poszton, amiben ma volt a pályán. 4-3-3-at játszottunk, és Isco feladata az volt, hogy a bal oldalról megpróbálja megborítani a Leganés egyensúlyát”.

A párizsi tűzről
“Nem egyszerű dolog, ha ilyen történik. Most Párizson volt a sor. Ilyesmit senkinek nem kívánnék, és csak abban reménykedem, hogy nincsenek áldozatok”.

Teljes menetrend