2019-04-18 11:30 ___Samy___ as.com
A Chelsea engedett az árból Átigazolási hírek

Mivel a Real Madrid nem igazán szeretne sokkal többet adni 100 millió eurónál Hazardért, a Chelsea pedig Nicolas Pépét szeretné mihamarabb megszerezni, ezért engedtek a belga támadó árából.

A Real Madrid – Hazard pletyka már jó ideje kering a sajtóban, és úgy néz ki, hogy lassan a végére is ér. Hazard jelenlegi szerződése 2020. nyarán lejár, a játékos pedig nem szeretne hosszabbítani, így a Chelsea számára csak egyetlen megoldás maradt; az eladás.

A kezdeti tárgyalások során a Chelsea vezetősége 116 millió eurót szeretett volna látni a játékosért cserébe, azonban a madridi csapatnál olyan 80-90 millió eurót szerettek volna áldozni a transzferre. Azonban a legfrissebb hírek szerint úgy néz ki, hogy a Kékek vezetősége hajlandó engedni az árból, 103-105 millió euró között már vihető Hazard.

Annak ellenére, hogy Hazard nem kifejezetten egy befejező csatár, nagy segítség lehet a Real Madrid számára a támadósor újjáépítésében. Ebben a szezonban eddig 44 mérkőzésen 19 gólt lőtt és 12 gólpasszt osztott ki a belga játékos.

Teljes menetrend