2019-04-18 14:49 ___Samy___ marca.com
Elhunyt Agustin Herrerin Egyéb hírek

A Real Madrid a hivatalos oldalán egy közlemény formájában tudatta, hogy a stadion pályagondnoka, Agustin Herrerin a mai napon elhunyt.

Herrerin a Santiago Bernabéu stadion gondnoka volt, aki már több, mint 50 éve állt a klub alkalmazásában.

Tavaly októberben, nagy ováció közepette tűnt fel legutóbb a Bernabéu gyepén. A szurkolók mellett pedig maguk a játékosok is nagy szeretettel fogadták őt. Sergio Ramos és Marcelo egy mezt, és a szeretett Bernabéu stadionjának makettjét ajándékozták neki.

“A Real Madrid a legőszintébb részvétét szeretné kifejezni a történelmi pályagondnokunk családjának és barátainak, valamint egész Mazzaron városának is, ahol Agustin Herrerint megihlette a Real Madrid Alapítványának labdarúgó iskolája, a társadalmi kirekesztés veszélyeivel küzdő gyerekek beilleszkedésének elősegítésére”, áll a hivatalos cikk soraiban.

“Szakmai pályafutása egy példa a klubunk értékeire, amelynek életét szentelte. A Real Madrid, mint intézmény, hatalmas tiszteletben részesíti, mindig élvezte az összes elnök, az igazgatósági tagok, illetve a játékosok és a szurkolók szeretetét és elismerését.”

Nyugodjon békében!

Teljes menetrend