2019-04-19 14:56 Tromposch Ádám as.com
Közel a megegyezés Jovic ügyében Átigazolási hírek

Az AS úgy értesült, hogy a Real Madrid előrehaladott tárgyalásokat folytat a szerb válogatott Luka Jovic játékjogáért az Eintracht Frankfurt csapatával.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Real Madrid fő célpontja Hazard mellett Jovic, és akár a következő napokban le is zárulhat a támadó ügye.

A Frankfurt ezen a héten aktiválta opciós jogát a játékosért, így 6 millió euróért végleg megvette őt a Benfica együttesétől. Mindez azt jelenti, hogy most már hatalmas profittal tudják továbbadni, hiszen ha a Real Madrid nem is, végül egy másik nagy európai klub biztosan megvenné őt.

A Madrid megfigyelői régóta követik Jovic fejlődését, figyelték őt a Bundesligában és az Európa Ligában is, utóbbiban a csatár 8 gólt lőtt, amivel csak egy góllal van elmaradva Giroudtól.

Jovic minden sorozatot figyelve 25 gólnál jár a szezonban, és gyilkos ösztönei miatt jól illik a Real Madrid elképzeléseibe. Német sajtóértesülések szerint az Eintracht nagyjából 50-60 millió eurót kér érte, amelynek 20 százaléka a Benficát illetné meg.

Jovic érkezése persze végre versenyt jelentene a keretben Benzema számára, ám egyben az is biztossá válna, hogy Raúl de Tomás nem lesz a Real Madrid keretének tagja.

A Real Madrid neveltje még mindig csak 24 éves, és szerződése szerint a szezon végeztével vissza kell térnie a Rayo Vallecano csapatától, de nagy valószínűség szerint számára, és Mariano Díaz számára sem lesz hely a keretben.

Teljes menetrend