2019-04-25 12:27 ___Samy___ as.com
Jadon Sancho: Zidane egyik fő célpontja Átigazolási hírek

A Bild szerint a Real Madrid francia mesterének egyik prioritása idén nyáron a Borussia Dortmund angol szélsője, Sancho leigazolása lesz majd.

Mint már tudjuk, idén nyáron nagy változások várhatóak a Real Madrid keretében, ezt maga Zidane is elismerte. A legfrissebb hírek szerint pedig az egyik legfőbb kiszemeltje Jadon Sancho lesz.

A német Bild napilap szerint Zidane mester szinte bármennyit hajlandó lenne fizetni az angol fiatalemberért. Jelenlegi piaci értéke olyan 80 millió euro körül mozog, de valószínűleg három számjegyű összeget kell majd letenni érte az asztalra, hiszen más csapatok is érdeklődnek Sancho iránt.

A 19 éves játékos nem csak játéktudásban, de kor alapján is beleillene a Real Madrid jelenlegi átigazolási politikájába, hiszen manapság egyre több fiatalt szereznek meg, gondoljunk csak Viniciusra, Brahim Diazra, Rodrygóra vagy Luninra. Mindannyian 20 éves koruk előtt kerültek a klubhoz.

Sancho ebben az idényben valósággal berobbant a köztudatba. A Manchester City növendéke idén 39 mérkőzésen 12 gólt szerzett, és 18 gólpasszt osztott ki, ráadásul októberben a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott.

A Real már 2017-ben is közel állt Sancho megszerzéséhez, de ő inkább a Dortmundot választotta. A német csapat 8 millió euró körül fizetett érte, így ha idén nyáron tovább szeretnék adni, akkor nagy pénzt keresnének rajta. Ráadásul az érkezése még tovább erősítené Gareth Bale távozását.

Teljes menetrend