2019-04-26 09:40 ___Samy___ as.com
Adebayor: “Mourinho kinyírt mindenkit, még Ronaldót is” Nyilatkozatok

A Real Madrid korábbi csatára legújabb nyilatkozatában felfedte, hogy annak idején José Mourinho hogyan is bánt a csapat játékosaival.

Emanuel Adebayor elmondása szerint a portugál szakember mindenkibe képes volt beleállni a csapat öltözőjében, még Cristiano Ronaldóba is.

A togói játékos a 2010/11-es idény második felét töltötte a klubnál kölcsönben, ami Mourinho első idénye volt Madridban. Adebayor most felfedte az egyik olyan esetet, amikor Mourinho a frusztráltságát a csapaton töltötte ki.

“Egyszer 3-0-ra vezettünk félidőben. Mourinho bejött az öltözőbe, és haragra gerjedt”, nyilatkozta a Sportsmailnek.

“Belerúgott a hűtőbe, belerúgott a tv-be, dobálta a vizes üveget. Mindenkit kinyírt. Emlékszem egyszer Ronaldo is kapott, pedig mesterhármast rúgott. Azt mondta, ‘Mindenki azt mondja te vagy a világon a legjobb, és mégis rosszul játszol. Mutasd meg, hogy te vagy a legjobb.’ Cristiano vette a lapot. Mesterhármast rúgott, de mégis arról beszélt, amit kihagyott.”

Aztán szóba került Ronaldo hihetetlen munkamorálja is, aminek Adebayor is a szemtanúja lehetett.

“Úgy edzett velünk a Real Madridnál mintha gyerekekkel edzett volna. Háttal passzolt, nyakkal vette át. Az edzőteremben meg…Sergio és én voltunk a legerősebbek, de aztán jött Ronaldo. ‘Azt hiszitek ez nehéz?’, mondta. Mi csináltunk öt ismétlést, ő csinált harmincat.”

Teljes menetrend