2019-04-26 07:09 d.gergo
Valverde: “Igyekszem kihozni a maximumot a lehetőségeimből” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Getafe elleni döntetlen után Sergio Reguilón, Brahim Díaz és Federico Valverde is nyilatkoztak. A Getafe elleni bajnoki meccs jegyzőkönyvét itt találjátok, Zinedine Zidane meccs utáni sajtótájékoztatóját pedig itt.

Sergio Reguilón

A labda nem akart ma bemenni
“Mindig meg akarjuk nyerni a meccseket, a döntetlen nem jó eredmény nekünk, mindig kell nekünk mindhárom pont. Egyre jobbak voltunk, ahogy haladt előre a meccs ma este, de nem sikerült átjutnunk a vonalon. Tudjuk, hogy milyen erős csapat a Getafe, és hogy milyen nehéz helyzeteket kialakítani ellenük. Erősen védekeztünk, a jó arcunkat mutattuk a pályán, de a labda nem akart bemenni”.

A jövő
“A meccs pozitívumaira gondolva megyünk haza.
Most már a következő meccsre kell figyelnünk. Minden nap keményen dolgozunk azért, hogy ezeket a döntetleneket és vereségeket győzelemmé alakítsuk át. Hiszünk az edzőben, és előre fogunk haladni”.

Büszkeség
“A világ legjobb csapatában játszom, ez egy kiváltság és megtiszteltetés. Minden tőlem telhetőt beleadok a pályán az összes percben, amit az edzőtől kapok a pályán. A klub része vagyok, és nagyon örülök neki, ha rám esik az edző választása, de ha nem, akkor is jobban szurkolok a csapattársaimnak, mint bárki más. Készen állok a bevetésre, amikor csak az edzőnek szüksége van rám”.

Federico Valverde

Vannak még dolgok, amiken dolgoznia kell a csapatnak
“Voltak helyzeteink, amiket megpróbáltunk értékesíteni. Ha nem nyersz, a dolgok nem tűnnek olyankor pozitívnak, de ma jól dolgoztunk. Vannak dolgok, amiken még dolgoznunk kell, folytatnunk kell a munkát és a következő kihívásra kell fókuszálnunk”.

“A tőlünk telhető legjobbat nyújtottuk a pályán, igazi csata volt ez a pályán. Igyekeztünk játszani, ők pedig igyekeztek kontrákra építeni. Összességében jók voltunk, keményen dolgoztunk, és a végére kifáradtunk. A Getafének nagyszerű meccse volt, és volt pár igazán kiemelkedő teljesítmény a pályán”.

Ismét a kezdőcsapatban
“Igyekszem kiélvezni ezeket, és kihozni a legtöbbet az előttem adódó lehetőségekből. Keményen dolgozok az edzéseken, meg akarom mutatni az edzőnek, hogy mit tudok nyújtani a csapatnak a következő szezonban. Az edző és a klub dönt a keretről, de én és a csapattársaim igyekszünk a lehető legjobbat nyújtani ezért a klubért”.

Brahim Díaz

“Igyekszem kihozni magamból a legtöbbet minden edzésen és minden meccsen. Elégedett vagyok, de szerettem volna győzni ezen a meccsen, meg is érdemeltük volna. Ami engem illet, igyekszem megmutatni, hogy mit tudok adni a csapatnak, és remélem még sok éven át a világ legjobb klubjában játszhatok. Dolgoznod kell, ha gólokat akarsz lőni, gólpasszokat akarsz adni vagy jól akarsz játszani. Nagyon hálás vagyok Zidane-nak, és nagyon sokat tanulok az irányítása alatt. Nagyon tehetséges keretünk van, és igazi megtiszteltetés itt játszani”.

Teljes menetrend