2019-04-26 06:54 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Sokkal többet érdemeltünk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid gól nélküli döntetlent játszott a Getafe ellen, Zinedine Zidane ennek megfelelően szűkszavúan nyilatkozott a lefújást követően:

Nem elégedett az eredménnyel
“Jól játszottunk, és sokkal többet érdemeltünk. Voltak gólhelyzeteink, különösen az első félidőben. Azzal elégedett vagyok, ahogyan a csapat játszott, mert akarat volt bennük, és koncentráltak. Az eredmény viszont nem tetszik”.

Szurkol a Getafének
“A Getafe nem véletlenül van ott a negyedik helyen, jól teszik a dolgukat. 55 pontjuk van, és már csak négy forduló van hátra. Gratulálnunk kell nekik az idei szezonért, és reméljük a lehető legmagasabb helyen végeznek majd a bajnoki tabellán”.

Brahim értékelése
“Elégedett vagyok a fejlődésével, nagyszerű meccse volt. Szeret játszani, én pedig szeretem a hozzá hasonló rettenthetetlen játékosokat. Mindkét lábával ügyes, és gyors játékos. Jó meccse volt, de egy görcs miatt le kellett jönnie. Jól játszott, ennek örülök., szeretem a játékát. Meglátjuk, mi lesz a következő szezonban”.

Kapuskérdés
“Ma Keylor játszott, mert én vagyok az edző, és most így döntöttem. Meglátjuk majd, hogy a vasárnapi meccsen hogy állunk fel a Rayo ellen”.

Isco
“A keret minden tagja fontos a csapat számára. Mindenki kap lehetőséget a kezdőcsapatban. Elégedett vagyok Isco erőfeszítéseivel”.

Reguilón
“Minden játékos tisztában van vele, hogy készen kell állniuk a bevetésre, amikor az edző számít rájuk a csapatban. Amikor lehetőséghez jutnak, akkor mindannyiuk kihozza magából a legtöbbet”.

Teljes menetrend