2019-04-29 17:52 d.gergo marca.com
Valdano: “Benzema nélkül gödörbe zuhant a Real Madrid” Nyilatkozatok

Jorge Valdano az Onda Cero “El Transistor” műsorában nyilatkozott Pogba lehetséges érkezéséről, valamint a Rayo Vallecano elleni vereségről is.

Valdano a műsorban azt hangoztatta, hogy ami a Real Madrid játékát illeti, Paul Pogba érkezése ahhoz nem tenne hozzá sokat, viszont más szempontból jót tenne a csapatnak a francia középpályás leigazolása, ez pedig nem más, mint a gólszerzés. Valdano elmondta, hogy szerinte a Real Madrid jelenlegi keretét tekintve és Pogba érkezését feltételezve a francia lenne a leggólerősebb játékos a posztján a blancóknál.

A 63 éves Jorge Valdano, aki korábban mind játékosként, mind pedig a vezetőségben megfordult a Real Madrid berkein belül, természetesen kitért a csapat jelenlegi teljesítményére is. Az argentin úgy látja, hogy a Rayo Vallecano elleni meccsen a Real Madrid nem csapatként játszott, hanem csak egyéniségek voltak a pályán, és mindenki a saját harcával volt elfoglalva, hiányzott a csapategység a madridiak játékából. Valdanót persze Benzemáról is kérdezték, miután a Real Madrid keretének legtöbb meccsel és játékperccel rendelkező játékosa combizom sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a Rayo elleni összecsapást. Valdano szerint “Benzema nélkül gödörbe zuhant a Real Madrid“.

Teljes menetrend