2019-04-29 08:36 d.gergo realmadrid.com
Vallejo: “Mindannyian hibásak vagyunk a vereségért, fejlődnünk kell” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Rayo Vallecano ellen elszenvedett vereség után Jesús Vallejo és Marcos Llorente is nyilatkoztak Zinedine Zidane vezetőedzőn kívül.

Jesús Vallejo

A győzelem reményében érkezett a csapat
“Annak reményében jöttünk ide, hogy nyerni tudunk. Mindannyian hibásak vagyunk ezért, fejlődnünk kell, és fel kell készülnünk a következő hétre. A hátralévő három meccsre maximális motivációval kell érkeznünk, hogy a lehető legmagasabban végezzünk a tabellán”.

A címernél nincsen nagyobb motiváló tényező
“Ha ebben a mezben játszol, nincsen szükséged egyéb motivációra, ha ezt a címert viseled, jól kell teljesítened. A labdarúgás szenvedélye miatt vagyunk mindannyian focisták. Ki kell élveznünk a hátralévő három mérkőzést. Nem gondolhatunk a győzelmekre és vereségekre. Pihennünk kell, és nyugodtnak kell maradnunk”.

A büntetőről
“Igyekeztem megelőzni a támadót, aki érkezett a beadásra. Volt kontaktus köztünk, de szerintem nem ért büntetőt az eset. Szeretnék elnézést kérni a szurkolóktól, mert úgy érezzük, hogy a Rayo könnyen játszotta át a pályát, és nem okoztunk nagy gondot a védelmüknek”.

Zidane
“Az edző a végsőkig mellettünk van, teljes mértékben kiáll értünk. Megvan a csapatszellem, és reménnyel teli kell belevágnunk a maradék meccseinkbe. Ami engem illet, igyekszem minden tőlem telhetőt beleadni, nem csak a meccseken, hanem az edzéseken is. Nagyon fontos, hogy erőnlétileg jól érzem magam”.

Marcos Llorente

A körülményektől függetlenül ennek a klubnak mindig a győzelem a célja
“Az edző dönti el, hogy ki kap lehetőséget a pályán. Nekünk minden tőlünk telhetőt bele kell adni, ha játszunk, csak így biztosíthatjuk be, hogy a dolgok jól alakuljanak. Nagyszerű szurkolóink vannak, és győzelmekkel és jó teljesítményekkel kell őket ezért meglepnünk. A Real Madridban az a cél mindig, hogy megnyerjük az összes meccset, még akkor is, ha nem tudsz már feljebb végezni a tabellán, vagy nem tudsz bejutni egy torna következő fordulójába. Magunk miatt, és a szurkolóink miatt is ez a kötelességünk”.

A szurkolók is megérdemelnének egy szép szezon befejezést
“Szeretnénk a lehető legjobb módon befejezni a szezont, és ezt megérdemeljük mi is és a szurkolóink is. Szívünket-lelkünket bele kell adnunk a hátralévő meccseinkbe. Úgy érzem, muszáj minden meccset megnyernem, amin pályára lépek ebben a mezben. Nem számít, hogy éppen ki ellen játszunk, és hogy nekik mi forog kockán, mert a Real Madrid címerét viseljük, és a győzelemért kell játszanunk”.

A kereten belüli versenyről és a csapategységről
“A világ legjobb játékosai a Real Madridban játszanak, és minden mérkőzés egy próbatétel nekem is, és a többieknek is. Ahogy az edző is mondja, össze kell tartanunk, csak úgy, mint ahogy tesszük azt akkor is, mikor jól mennek a dolgok. Együtt kell túljutnunk ezen”.

Teljes menetrend