2019-05-03 04:36 ___Samy___ marca.com
Van de Beek, a Real Madrid B terve Átigazolási hírek

Az Ajax az idei Bajnokok Ligája kiírás meglepetés csapata, hiszen kiejtették a címvédő Real Madridot, azt követően a Juventust, legutóbb pedig idegenben sikerült legyőzniük a Tottenham csapatát.

Számos játékosuk teljesítményét ki lehet emelni. Frenkie de Jong az egyik, akire már a Barcelona le is csapott. Matthijs de Ligt, aki szintén a katalánokhoz áll közel, bár az összes nagy csapat figyelemmel kíséri. Aztán ott van még Dusan Tadic, Hakim Ziyech és Donny Van de Beek is, aki többek között felkeltette a Real Madrid érdeklődését is.

Van de Beek idén bebizonyította, hogy egy nagyon képzett játékos, akiben nagy potenciál van, és a Real Madrid nem véletlenül követi őt figyelemmel. Ő lehet ugyanis az egyik alternatíva a középpálya megerősítésére. A 21 éves játékos általában mindig a megfelelő időben érkezik meg az ellenfél térfelére, és nagy dolgok elérésére hivatott Amszterdamban, vagy akár máshol is.

Az Ajax saját nevelésű játékosa nagyszerű technikai adottságokkal és erőnléttel bír. A Juventus és a Spurs ellen bebizonyította, hogy jól olvassa a játékot, sok labdát szerez, és segíti csapata támadásait is, amiket aztán ő maga is képes befejezni.