2019-05-06 08:22 d.gergo realmadrid.com
Mariano: “Nem látok a jövőbe, de szeretnék Madridban maradni” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Villarreal elleni mérkőzés lefújása után Lucas Vázquez, Brahim Díaz és a duplázó Mariano Díaz is nyilatkozott.

Mariano Díaz

“Az utóbbi meccsek fényében örülök neki, hogy sikerült hazai pályán nyernünk, és még jobb így, hogy gólt is tudtam szerezni. Élveztük ma a játékot, és az a legfontosabb, hogy sikerült nyernünk, mert szerettünk volna egy győzelmet adni a szurkolóinknak”.

“A Villarrealnak sikerült kiegyenlítenie egy kontra után, de jól játszottunk, és sokat volt nálunk a labda. Nagyon örülök neki, hogy a szurkolók így megtapsoltak engem. Nem vagyok jós, hogy ismerjem a jövőt, de szeretnék továbbra is a Real Madridban játszani. Örülök a mai eredménynek, és a jövőbe tekintünk mindannyian. Remélem, hogy kapok még lehetőségeket, és keményen is fogok dolgozni ezért”.

“Talán egy kis szerencse hiányzott eddig, de csak annyit tehetek, hogy keményen dolgozok minden nap. Nehéz szezon volt ez mindannyiunk számára, de reméljük, hogy a következő idényben nagy akarattal térünk vissza, és visszatérünk a trófeákhoz vezető útra”.

Brahim Díaz

“Nagyon elégedetten megyünk haza. Nagyon jól játszottunk és jó szintet hoztunk, és nyomást gyakoroltunk az ellenfelünkre amikor nem volt nálunk a labda. Ez remekül ment ma nekünk, és a Madridnak mindig így kellene játszania, dominálni a meccseken. Remek munkát végeztünk ma, és nem hagytunk gondolkodási időt az ellenfelünknek”.

“Zidane azt mondta nekem, hogy menjek ki a pályára és élvezzem a játékot, legyek önmagam és dolgozzak a csapatért a támadások és a védekezés során is. Igazi megtiszteltetés számomra, hogy a csodálatos szurkolók így megtapsoltak engem, és hogy örülnek a teljesítményemnek. Remélem, hogy kapok még játéklehetőséget a jövőben is”.

Lucas Vázquez

“A Rayo ellen nem játszott jól a csapat, de ma lelkesek voltunk mindannyian azért, hogy ezért kárpótolni tudjuk a szurkolóinkat. Szerettünk volna egy győzelmet adni nekik, és szerettünk volna jól játszani, a meccs java részében ez sikerült is. Nem szeretünk úgy játszani, mint ahogy a Rayo ellen tettük, mert a végén mi fizetünk meg érte, de ma összpontosított mindenki a kezdő sípszótól kezdve”.

“Szerződésem van ezzel a klubbal, madridista vagyok és remélem, hogy itt maradhatok. Két mérkőzésünk van hátra, és igyekezni fogunk a lehető legjobb helyen végezni a tabellán. Nehéz lesz beérni a második helyre, de minden tőlünk telhetőt bele fogunk adni érte. Nem lehetünk megelégedve a szezon alakulásával, és szükség lett volna egy kis szerencsére a kulcspillanatokban. Keményen fogunk dolgozni, és megpróbálunk erősebben visszatérni”.

“Az elmúlt nagyjából másfél hónapban sok pletyka volt azzal kapcsolatban, hogy ki fog tőlünk elmenni, és ki fog maradni. Ezt majd mind meglátjuk, mi csak nevetünk ezeken a pletykákon az öltözőben. Brahim szerintem jó formában van, fantasztikusan játszik mindkét lábával, de fejlődnie kell, még csak tizenkilenc éves. Csodálatos focista”.

“Casillas esetéről pont egy edzés előtt hallottunk, és mindannyiunkat lesokkolt a hír. Sok bátorságot kívánok neki, és egy nagy ölelést”

Teljes menetrend