2019-05-07 08:09 ___Samy___ as.com
Iker Casillas elhagyta a kórházat Egyéb hírek

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nemrég az FC Porto edzéséről szívroham gyanújával szállították kórházba a Real Madrid legendás kapusát, Iker Casillast. Azóta átesett már egy kisebb beavatkozáson és néhány vizsgálaton, és elhagyhatta a kórházat.

Iker tegnap hagyhatta el a kórházat, ahol öt napot töltött. Nagyon meghatódott lelkiállapotban lépett ki az ajtón, mivel nagyon sok embertől kapott szeretetet, minden formában.

“Nagyon hálás és nagyon szerencsés vagyok”, mondta Casillas a riportereknek. “Nagy szeretetet kaptam mindazoktól, akik aggódtak értem.”

“Nagyon meghatódtam. Köszönettel tartozom a kórháznak, Nelson Puga doktornak (FC Porto), az összes egészségügyi dolgozónak, akik vigyáztak rám, a portói embereknek….mindenkinek.”

“Szeretnék köszönetet mondani azoknak is, akik a közösségi medián keresztül támogattak. Sokkal jobban vagyok. Emberek ezrei küldtek nekem üzenetet.”

Casillas most egy felépülési időszakon fog keresztül menni, ami legalább 10 hónapig tart majd. Az orvosok azonban azt javasolják neki, hogy hagyjon fel a profi futballal.

“Nem tudom mit tartogat a jövő. Ami a legfontosabb az az, hogy itt vagyok”, mondta.

Casillas, aki nem végezhet három hónapig semmilyen sporttevékenységet, az elkövetkezendő néhány hét során Portóban fog pihenni, ahol az orvosok közelről figyelik az állapotát, mielőtt a játékos meghozza a döntést a későbbikeről. Várhatóan a felépülését majd Spanyolországban fogja folytatni május végétől június végéig.

Teljes menetrend