2019-05-08 18:58 Tromposch Ádám as.com
“Bale maradni szeretne, de Zidane ezt nem akarja” Átigazolási hírekNyilatkozatok

Jonathan Barnett, Gareth Bale ügynöke most először mondta ki egyenesen azt, hogy a Real Madrid, és persze főleg Zidane, nem akarja, hogy a walesi szélső a csapatnál maradjon.

Bale előkelő helyen szerepel azon a listán, amelyen azon játékosok neve áll, akik az előttünk álló nyáron távozhatnak Madridból. Az edző nem számol Bale-lel az új projektnél, ezt a döntést pedig már akkor meghozta, amikor újra elvállalta a csapat vezetését.

A Villarreal ellen már a keretbe sem nevezte a szélsőt, miután a Rayo Vallecano elleni meccs után a nyilvánosság előtt sem védte meg a játékosát, hiszen az újságíróknak arra a kérdésére, hogy “Bale vajon a meccsre koncentrált-e?”, azt válaszolta, hogy erről inkább őt kellene megkérdezni.

Bale ügynöke, Jonathan Barnett még sosem szalasztott el egyetlen alkalmat sem, amikor meg kellett védenie ügyfelét, és mindig azt mondta, hogy a játékos Madridban akar maradni, és ott is fog játszani a következő szezonban. Azonban most először már másként nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban: “Maradni akar” – mondta Barnett a Sky Sportsnak. “Abban viszont már nem vagyok biztos, hogy Mr. Zidane akarja, de a jelen pillanatban Gareth maradni akar.”

“Élő szerződése van 2022-ig, amit boldogan ki is töltene. Ő véleményem szerint a világ top3 vagy top4 játékosa közé tartozik. Mindenkinek megvan és persze meg lehet a véleménye, erről szól ez a játék, azonban Mr. Zidane másként gondolja. Neki is megvan a véleménye, amihez joga van, és én nem fogom őt kritizálni érte.”

A Real Madrid jó pénzt szeretne kapni Bale-ért, azonban még nem érkezett érte hivatalos ajánlat. 15 milliót keres, az ügynöke pedig már belengette a brit sajtóban, hogy ott 19 milliót szeretne kapni, ha visszatér a Premier League-be. Barnett pedig az interjú végén utalt rá, hogy sokat kell fizetni az ügyfeléért: “Lehetséges megszerezni őt, ha valaki jó mélyen a zsebébe nyúlna, és kifizetné azt az összeget, ami szerintünk járna neki, ez pedig igazán sok pénz lesz!”

Teljes menetrend