2019-05-09 10:17 ___Samy___ marca.com
Hosszabbított a Real Madrid és az Adidas Egyéb hírek

Körülbelül egy év tárgyalás után sikerült megállapodásra jutnia a Real Madridnak és az Adidasnak. A megbeszélések az utóbbi néhány hónapban egyre fokozódtak, és az új megállapodás szerint a sportszergyártó 2028-ig szponzorálja a klubot.

A multimilliós üzlet létrejötte tegnap öltött hivatalos formát, amivel egy új rekord kerül felállításra. A Real Madrid évente 120 millió eurót fog kapni az Adidastól.

Ez egy mérföldkő a klub számára, amely gazdasági szempontból rendkívüli bevételt jelent majd. Mindez kulcsfontosságú tényező egy olyan érában, amiben drága játékosok érkeznek és amiben egy stadion kerül felújításra, még ha annak a megvalósítása kölcsönből is lesz fedezve.

A következő idényre szóló mezek május végén, június elején kerülnek bemutatásra, ahogy a bajnoki kiírásnak vége.

A Real Madrid és az Adidas kapcsolata 1998 óta tart folytatólagosan, habár már 1981-ben is viseltek a sportszergyártó által készített mezt.

Az az év volt az első, amikor megjelent a három csík a mezek ujjain. Ez egészen 1986-ig folytatódott, majd a klub szponzort váltott, és egészen 1994-ig Hummel szereléseket hordtak. Aztán következett a Kelme, 1994 és 1998 között.

Teljes menetrend