2019-05-12 23:11 d.gergo laliga.es
Hivatalos az utolsó bajnoki forduló összes kezdőrúgása Spanyol Bajnokság

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a spanyol labdarúgó szövetség kivárt a 37. forduló végéig azzal, hogy kihirdessék az utolsó, 38. játéknap kezdőrúgásait, hiszen sok pozícióért még több csapat harcolhat párhuzamosan (európai porondot érő helyezések, kieső helyek).

Ennek megfelelően a mai napon ki is hirdették, hogy milyen ütemezésben fog lezajlani az utolsó forduló a spanyol pontvadászatban. Összesen öt különböző időpontban rendezik majd az utolsó tíz mérkőzést: szombaton nyolc meccset játszanak majd a csapatot, vasárnap pedig kettőt – köztük a Real Madridét.

2019. május 18-án, szombaton a Levante – Atlético Madrid mérkőzéssel veszi hivatalosan is kezdetét az utolsó forduló, a Matracosok 13:00-kor kezdenek majd. Ezután párhuzamosan négy meccs lesz 16:15-ös kezdéssel: Valladolid – Valencia, Sevilla – Bilbao, Getafe – Villarreal és Espanyol – Sociedad. Este még további három meccset játszanak a csapatok, 20:45-től a Huesca – Leganés, Celta – Rayo, Alavés – Girona meccseket követhetik a spanyol foci szerelmesei.

2019. május 19-én, vasárnap két meccset rendeznek meg, a napot a Real Madrid nyitja 12:00-kor a Real Betis elleni összecsapással, míg a fordulót a 2018/2019-es szezon spanyol bajnoka, az FC Barcelona zárja idegenben, az Eibar otthonában – a katalánok meccse vasárnap 16:15-kor kezdődik majd.

Teljes menetrend