2019-05-12 23:24 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Emberhátrányban is voltak helyzeteink, kár ezért a meccsért” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Sociedad elleni vereség után Zinedine Zidane nem meglepetésre szűkszavúan nyilatkozott, a mester szavait alább olvashatjátok:

A meccs értékelése
“A meccs elejével elégedett voltam, jól kezdtünk és gólt is szereztünk. A Real Socedadnak aztán volt egy érvénytelenített gólja, a meccs állt három-négy percet, és mikor újrakezdődött, már egy másik mérkőzés vette kezdetét. Kár volt érte, mert jól játszottunk, és voltak helyzeteink, tíz emberrel is, de hogy így alakult, jobb is nekünk, hogy vége lett”.

Tíz emberrel is jól játszott a csapat
“A második félidő nehéz volt, de tíz emberrel is izgalmas meccs volt, és voltak gólhelyzeteink. Aztán mikor 3-1 lett, még nehezebb lett a meccs. Nehéz, ha ilyen jól kezdesz egy meccset, és aztán végül így ér véget, különösen a játékosoknak nehéz, mert nagyon igyekeztek. A Rayo elleni meccs rossz volt, a mai nem volt az”.

Brahim játékáról
“Jól játszott. Nagyszerű játékos, öröm nézni őt. Még fiatal, szóval meglátjuk, mi lesz a következő szezonban. Sok percet kapott ma, és jól teljesített”.

Marcelo
“Létfontosságú játékosa ennek a csapatnak. Szeretném újra teljes erőnlétben tudni őt, akkor fogunk igazán nagyot előrelépni”.

Bale
“Erőnlétileg rendben van, meglátjuk aztán, hogy jövő héten itt lesz-e a keretben. Ami a következő idényt illeti, meglátjuk majd, de ezen a héten mindent beleadott az edzéseken”.

Theo Hernández lejáró kölcsönszerződéséről
“Nem most van ideje annak, hogy a következő idényről beszéljünk”.

Teljes menetrend