2019-05-13 08:03 ___Samy___ as.com
Theo Hernández nyáron végleg távozhat Átigazolási hírek

A Real Madridnál már nem számolnak Theo Hernández szolgálataira a következő idényben, akinek már az árát is meghatározták.

Theo Hernándeznek számos kérője akad Európa-szerte, így az biztos, hogy a Real Madrid mezét nem húzza ismét magára. Az AS információi szerint 30 millió eurót kell lerakni a játékosért az asztalra. Az eddig leginkább érdeklődő csapat pedig Carlo Ancelotti Napolija.

A Real Madrid korábbi edzője ahogy azt tette Fabián esetében, úgy Theót is megkereste személyesen, hogy meggyőzze őt. Garantálja neki a játékidőt a projektjében, mivel szeretnének a Bajnokok Ligájában tovább jutni, mint idén, és szeretnék megtörni a Juventus egyeduralmát Olaszországban.

Az olasz csapatnál úgy gondolják, hogy Mario Rui lehetséges távozása miatt a francia balbekknek kellő szerep juthat. Rui távozása miatt szükségük van egy balhátvédre, mert így csak Ghoulamra számíthatnak, aki egyébként messze van a legjobbjától.

Azonban nem csak a Napoli az egyetlen olasz csapat, amelyik érdeklődik Theo iránt. Ezen felül számos spanyol, angol, illetve német csapat szeretné őt a soraiban tudni. Theo Hernández testvére, Lucas nemrégiben írt alá a Bayern Münchenhez, és a két testvér szeretne egymáshoz közel lenni. Ezek alapján a Bundesliga lehet a befutó.

Mindenesetre Ancelotti közölte a szándékait, így már csak a játékos válaszára kell várni.

Teljes menetrend