Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-05-14 07:46 ___Samy___ marca.com
A 21. század legrosszabb Real Madridja Érdekességek, statisztikák

A Real Madrid a spanyol bajnokságban ismét vereséget szenvedett a Real Sociedad otthonában, ezzel az idei csapat lett a 21. század legrosszabb Real Madridja. Alább írjuk is, hogy miért.

A csapat legnagyobb riválisa, a Barcelona jelenleg 18 ponttal van előttük, és ha ez még nem lenne elég, a hétvégi volt a Real Madrid szezonbeli 17. (!) veresége. Ilyesmire nem volt példa a klub történetében 20 éve.

Bár az 1998/99-es idény számokban még ettől is rosszabb volt, azonban úgy tűnik, hogy Zinedine Zidane visszatérése sem tudta megakadályozni a csapat mélyrepülését.

A Real Madrid március 10. óta nem nyert idegenben mérkőzést, az eddigi 37 bajnoki mérkőzésen pedig 44 gólt kapott a csapat. Bár ez még nem negatív rekord, de nagyban meghatározta a szezon végkimenetelét.

Ha a Real Betis ellen is vereséget szenved a Real, akkor az lesz a 18. vereség az idényben, ami a klub története során a második legrosszabb mutató. Akárcsak az 1994/95-ös évben.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend