Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-05-14 08:07 ___Samy___ marca.com
Keylor Navas távozik Átigazolási hírek

Keylor Navas úgy néz ki, hogy idén nyáron távozik a Real Madridtól, miután a klub vezetősége közölte a játékossal, hogy már nem szerepel a jövő évi tervekben.

A Real Madridnál szeretnének békében véget vetni ennek a kapcsolatnak, hisz nem véletlenül bátorították arra a játékost, hogy keressen magának új csapatot. Mindezt úgy, hogy januárban kapott egy új szerződést. A kezdeti hírek a Jugonesnél jelentek meg, amit később a MARCA megerősített.

Zinedine Zidane hamar rövidre zárta az idei kapuskérdést. Emiatt Keylor viszonylag bosszús is volt, hiszen azt hitte, hogy a francia edző visszatérésével lesz esélye a harcra. Zidane azonban kijelentette, hogy sajnos ebben a témában már nem tud segíteni, hiszen tavaly nyáron a vezetőség már meghozta a döntést. Emiatt Navasnak távoznia kell.

Ez azt jelenti, hogy Keylor utolsó mérkőzését a Real Madrid színeiben a Real Betis ellen játszhatja. 2015. augusztusában szintén a Betis volt az a csapat, aki ellen úgy nézett ki, hogy utoljára lép pályára, amikor a Real közel állt De Gea megszerzéséhez.

Azonban akkor a sors közbeszólt , hiszen a repülőtérről kellett visszafordulnia a Costa Rica-i kapusnak. Majd ezt követően három Bajnokok Ligáját is nyert zsinórban a csapattal.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend