2019-05-15 08:15 ___Samy___ as.com
Pogba ára 170 millió euró Átigazolási hírek

Úgy néz ki, hogy a Pogba hadművelet egy időigényes, és nem is biztos, hogy sikeres üzlet lesz. Amellett, hogy a Manchester United rengeteg pénzt kér érte, a játékos igényei is hatalmasak.

Az Independent információi szerint a Real Madrid képviselői elkezdték a tárgyalásokat a Manchester United vezetőségével Pogba esetleges átigazolásával kapcsolatban.

Alapjában véve az angolok szeretnék megtartani Pogbát, de természetesen van az a pénz, hogy megváljanak tőle. Ez az összeg pedig nem más, mint 170 millió euró, amit a Real Madrid vezetősége aligha fog egy olyan játékosért kifizetni, akinek a jelenlegi piaci ára 90 millió euró körül mozog (legalábbis a Transfermarkt szerint).

Az átigazolási ár mellett ugyanakkor Pogba igényei sem teszik könnyebbé a transzfer létrejöttét. Az Independent információi szerint a francia játékos a legjobban fizetett játékosok közé szeretne tartozni, és heti több, mint fél millió eurót szeretne.

Azonban a spanyol fővárosi csapat még a jelenlegi fizetésével (290.000 font hetente) sem tud és nem is akar versenyezni, így emiatt úgy néz ki, hogy a két fél igényei talán soha nem is fognak találkozni.

Viszont a Real Madridnál bíztak abban, hogy legalább a játékos vételárát lejjebb tudják faragni játékos vagy játékosok bevonásával. Erre az üzletre Toni Kroost és Gareth Bale-t szánták, de az angolokat egyik játékos sem érdekli.

Pedig a jelenlegi állás szerint maga a játékos szeretne váltani és együtt dolgozni honfitársával, Zinedine Zidane-al. A francia szakember szintén örülne a játékos érkezésének, hiszen teljesen újra akarja építeni a csapatot.

Ehhez azonban Pogbának is, és a Manchester Unitednek is lejjebb kell adnia az elvárásaiból. A madridi vezetőség biztos, hogy nem adja fel, és ha kell, augusztus végéig folytatják a tárgyalásokat.

Teljes menetrend