2019-05-19 18:17 d.gergo realmadrid.com
Marcelo: “Egy rossz szezon nem teszi semmissé, hogy mit képvisel ez a klub” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A spanyol bajnokság utolsó fordulója után Marcelo és Valverde is nyilatkoztak:

Marcelo

“Biztos vagyok benne, hogy vissza tudunk kerülni a legjobb formánkba. A Real Madrid soha nem adja fel, és harcolni fogunk mindenért. Mindent megnyertünk az elmúlt évek során, és egy rossz szezon nem teszi semmissé mindazt, amit a Real Madrid képvisel. A munka most kezdődik”.

“Mindannyian hibásak vagyunk. Rosszul kezdtük a szezont, és rosszul is fejeztük be. Nem akartuk, hogy így alakuljon ez az idény, mindig küzdeni akarunk az összes trófeáért. Nehéz szezonunk volt, számomra különösen. Minden tőlünk telhetőt megpróbáltunk azért, hogy boldoggá tegyük a szurkolókat, de nem volt lehetséges. A következő szezon most kezdődik, meg kel néznünk hogy mit rontottunk el, hogy ne kövessük el még egyszer ugyanazokat a hibákat”.

Keylor
“Játékosok jönnek és mennek. Néhányan történelmet írtak, és történelmet írnak folyamatosan. Számomra nem tűnt búcsúnak a gesztusa a meccs után, csak egy búcsú volt ettől a kemény szezontól. Keylornak szerződése van a csapattal”.

A szurkolók reakciója
“Könnyebb a helyzet, ha mindent megnyerünk. A füttyszóval motiválni próbálnak bennünket. Nem lennék az, aki most vagyok, ha minden egyes füttyszónál magamba zuhannék. Motivál engem is ez a reakció, és arra törekszem miatta, hogy jobban tegyem a dolgom. Meg kell próbálnunk változtatni a dolgokon, és megfordítani a helyzetünket. Egyik nap kifütyülnek minket, máskor pedig megtapsolnak”.

Fede Valverde

“A pályán igyekszünk mindent beleadni, ez jövőre is így lesz majd, hogy a lehető legjobban teljesítsünk. Nehezebb a helyzet, ha a dolgok nem mennek olyan jól. Fel kell készülnünk az ilyen helyzetekre, erősebbnek kell lennünk ilyenkor. Be kell bizonyítanunk újra, hogy képesek vagyunk mindent megnyerni”.

Az ellenfelek
“Magunkban kell keresni a hibát, magunkat kell kritizálni. A Betisnek remek meccse volt, és kihasználták a hibáinkat. Most fel kell készülnünk a következő szezonra”.

Saját jövőjéről
“Mindig ugyanolyan akarat van bennem, és harcolni fogok ezért a mezért. Ha a Real Madrid részese vagy, akkor mindig meg akarsz nyerni mindent. Mindig a legjobb formádat kell nyújtanod ezért a címerért”.

Keylor
“Dicséretet érdemel, emberként és labdarúgóként is. sokat segített abban amikor megérkeztem, hogy otthon érezzem magam a csapatban. Szeretném megköszönni neki azt, ahogyan bánt velem, olyan ő nekem, mint egy apa, és sokat segített nekem”.

Teljes menetrend