2019-05-27 08:15 ___Samy___ marca.com
Zidane számít Ramosra Átigazolási hírek

Sergio Ramos jövője a Real Madridnál jelenleg egyáltalán nem biztos, és a játékos döntése sincs kőbe vésve.

A klub vezetősége bízik abban, hogy Zidane mester rá tudja beszélni a csapat kapitányát, hogy maradjon a Real Madridban. A szezon végén volt már kettejük között egy hosszabb beszélgetés, ahol erről is szó esett.

Ramos állítólag elmondta minden gondolatát, és kifejezte nem tetszését bizonyos dolgokkal kapcsolatban.

A francia mester pozitívan reagált az elmondottakra, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a Kapitány a lehető legkényelmesebben érezze magát a spanyol fővárosban. Zidane szerint Ramos nem csak a pályán, de azon kívül is elengedhetetlen tagja a csapatnak.

Így tehát a vezetőség pozitívan áll a dologhoz, és szerintük meg tudják fordítani a dolgok jelenlegi állását. Ramos most a szabadidejét tölti az Egyesült Államokban, és a hazaérkezését követően fog leülni Perezzel tárgyalni.

A jelenlegi szituáció kísértetiesen hasonlít a 2016-os esetre, ugyanis Ramos távozása akkor is erőteljesen szóba került. Az akkori történet vége az lett, hogy a hátvéd aláírt egy új szerződést.

Azonban ha Ramos mégis a távozás mellett döntene, számos klubnál kiköthet, de jelenleg tényleges megkeresés csak Kínából érkezett.

Zidane szeretné ha Ramos maradna, és szerinte biztosan ez is fog történni.

Teljes menetrend