Fejléc kép
Fórumajánló
Florentino Pérez: “Jó pár éve akarjuk Hazardot; Odegaard 2-3 éven belül a Real Madrid sztárja lesz” (4. rész)
2019-05-28 11:46 Tromposch Ádám managingmadrid.com
Florentino Pérez: “Jó pár éve akarjuk Hazardot; Odegaard 2-3 éven belül a Real Madrid sztárja lesz” (4. rész) Átigazolási hírekNyilatkozatok

Florentino Pérez a spanyol Onda Cera rádiónak nyilatkozott, a műsorban rengeteg témát érintettek a Real Madrid elnökével, ezt pedig több részletben osztjuk meg olvasóinkkal. A negyedik részben az előttünk álló nyár átigazolásairól, az érkezőkről és a lehetséges távozókról olvashattok.

Mbappe és Neymar

“Nem beszéltem Zidane-nal ezekről a játékosokról. Nem beszéltem Mbappéval sem, és nem is fogok. Ha egy játékos érdekel minket, akkor először a klubjával vesszük fel a kapcsolatot, nem rögtön a játékossal beszélünk. Tisztelem más klubok játékosait. Az elmúlt nyáron a PSG megkért minket, hogy hivatalosan is cáfoljuk a pletykákat, mi pedig megtettük ezt. Ha szeretnénk egy játékost a PSG-ből, akkor felhívjuk az elnöküket. Már vagy ezerszer beszéltem vele. Az európai klubok elnökeivel igen jó kapcsolatban vagyok.

Július 1-jén beszélünk Zidane-nal, aztán meglátjuk. Nem csak az átigazolásokról kell beszélni. Az érkezők mellett a távozók kérdése is nagyon fontos. Nem szeretnék beszélni most külön Mbappéról és Hazardról. Nem fogok beszélni róluk, hiszen még tart a szezon, és még mindig játszanak.

Bale? Jelenleg pihen, nyaral. Nem kaptunk még egyetlen ajánlatot egyetlen játékosunkért sem.”

Hazard

“Hazard? Már jó pár éve akarjuk őt Madridba. Egy olyan projekten dolgozunk, ami újra lehetőséget ad az embereknek arra, hogy álmodjanak. Vissza akarjuk szerezni az éhségünket, és újra küzdeni akarunk nagy célokért. Korábban éltem már át itt ilyen időszakot.

Van egy álmom, miszerint Hazardot megszerezzük idén. Remélem, jó csapatot csinálunk. Nagyon kedvelem Hazardot, szeretném őt Madridba hozni. Ő a világ egyik legjobbja. Tavaly akartuk őt, de most már csak egy év van a szerződéséből, így valószínűleg könnyebb lesz.”

James, Jovic, Griezmann

Kroos és Nacho hosszabbítása már tavaly megtörtént, de pár ok miatt nem tudtuk eddig közzé tenni ezeket a híreket. Miért engedném el Keylor Navast? Szerződése van a klubbal. Mivel Modric megnyerte az Aranylabdát, automatikusan új szerződést kapott, ami magasabb fizetésről szól, és újabb egy évvel meghosszabbítottuk a papírokat.

James? Nem fogom őt leigazolni csak azért, hogy aztán még drágábban tovább tudjam adni. Nem üzérkedünk a játékosokkal, ők is emberek.

Jovic? Vannak játékosok, akiket mindannyian kedvelünk. Mindig a világ legjobbjait akarom idehozni. Azon dolgozunk, hogy igazi álomcsapatunk legyen. Az emberek tudják, hogy ha tudom, akkor a legjobb játékosokat fogom a csapatba hozni.

Griezmann? Soha nem tettem ajánlatot Griezmannért, soha nem ajánlották fel nekem őt, és nem próbáltuk meg leigazolni.”

Odegaard és a fiatalok

“Odegaard mindössze 16 évesen érkezett hozzánk, most 20. Most a legjobb 2-3 játékos között volt a holland ligában. 2-3 éven belül a Real Madrid sztárja lesz!

Muszáj fiatalokat szerződtetnünk az FFP (A FIFA pénzügyi szabályozási rendszere) miatt. Már így is sok tehetség itt van a legjobbak közül, mint Rodrygo, Vinicius, Brahim. Ők azok a játékosok, akik BL-t nyernek majd a jövőben.

Carvajal 10 évesen csatlakozott hozzánk, Varane 18 volt, Ramos 19, Marcelo 18, mind fiatalon érkeztek hozzánk.

Achraf a Dortmundnál van, akik jelenleg kölcsönben vannak, egyszer visszatérnek, és velünk nyernek majd. Ezt a politikát kell most alkalmaznunk, minden nagy fiatal reménységünknél. Nézzétek meg Messi esetét. Ma muszáj sok energiát fordítani a fiatalokra, azokra is, akik még nincsenek velünk, meg kell látni bennük azt, akivé később válhatnak. Lehet, hogy nem lesz igazunk, de ezt a munkát kell most elvégeznünk.”

Teljes menetrend