Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-05-28 11:15 ___Samy___ managingmadrid.com
Perez: „Nem fair az a bánásmód, amiben a játékosok részesülnek” (3. rész) Nyilatkozatok

Florentino Perez egy hosszabb hangvételű interjút adott az Onda Ceronak. Az interjú első két részében Ramos, Cristiano, illetve a csapat edzői voltak terítéken. Lentebb most a csapat, és a körülötte kialakult helyzetről olvashattok.

A jelenlegi keret

A világfutball irracionális, mindig nyerned kell. Néhány játékost inzultáltak, kifütyültek. Olyan játékosokat, akik beírták magukat a klub történelmébe. Most úgy tűnik, hogy Bajnokok Ligáját nyerni hétköznapi dolog, pedig nem az. Megtévesztettük az embereket? Nem örültem a Barcelona vereségének a Liverpool ellen, de ez mutatja meg annak az értékét, amit elértünk a Bajnokok Ligájában az elmúlt öt évben. Szomorú voltam, hogy a játékosokat kifütyülik, és te, akárcsak az újságírók, megsértették őket. Nem normális, hogy olyan dolgokra van befolyásuk, ami épp nem működik. A játékosok is emberek, akik benne lesznek a Real Madrid történelmében. Nagyon nem fair az a bánásmód, amiben részesülnek. Ahogy Zidane mondta, „Nem arról van szó, hogy nem akarják megcsinálni, hanem arról, hogy nem képesek”. Elismerést érdemelnek, nem gúnyolódást.

A legutóbbi öt BL kiirásból négyet megnyertünk. Ezek a játékosok kihajtották magukat, és valami egészen hihetetlent vittek véghez, hogy elérjék mindezt. Nem veszítették el az álmot, hogy még többet nyerjenek. Emiatt fáradtak, nekünk pedig át kell gondolnunk, hogy hogyan vezessük ki őket ebből, ami meg is fog történni.

A lemondás gondolata

Sosem gondoltam még a kilépésre. És akkor fogok lemondani, mikor a csapatnak jól megy, nem pedig akkor, mikor nem. Meg fogjuk oldani a problémákat.

Füttyszó és a szurkolók reakciója

Cristiano egyszer azt kérdezte, hogy „Miért fütyülnek?” Nem fütyülhetünk, a játékosok hozzánk tartoznak, pártolnunk kell őket. Hatalmas profik és nem ezt érdemlik. Nem tudok azonosulni azokkal a szurkolókkal, akik kifütyülik a saját játékosaikat. Az emberek tapsoltak az Anfielden, mikor 3-0-ra nyertünk. Irigylem az a fajta légkört.

Vannak olyan újságírók, akik csak akkor mennek Madridba elégedettséggel, ha látnak minket veszíteni.

Arra kérem a szurkolóinkat, hogy ne adjanak leckét nekünk a Real Madridból, ne mondják meg kit kell igazolnunk és kit kell eladnunk.

A Szuperliga és a VAR

Az Európai Szuperliga létrejötte lehetséges.

Nem szavaztunk az új Spanyol Szuperkupa ellen. A Real Madrid nem szavazott az ellen, hogy a Szuperkupa mérkőzéseit külföldön rendezzék meg. Ennek azonban semmi köze a bajnoki meccsekhez. Bajnoki mérkőzéseket külföldön játszani olyan, mint a prostitúció.

Nem azért hívtam fel Rubialest, hogy a bírók miatt számonkérjem. Felhívtam, és az egyértelmű Vinicius büntetőről kérdeztem. Mondtam neki, hogy ott a VAR, amit támogatok. Nem a játékvezetőkre panaszkodtam. A VAR miatt kerestem megy hogy használják jobban. Sokkal jobbá teszi a mérkőzéseket!

Stadion felújítás

575 millió euró áll a rendelkezésünkre, hogy megcsináljuk a stadiont, amit 30 év alatt kell visszsfizetnünk. Ez semmilyen befolyással nem bír az átigazolásokra. Az új stadion még több bevételhez juttat minket a jövőben.

Félreértés a klub és Pochettino között

Pochettino azt mondta, hogy én nem hagytam nekik, hogy a Real Madrid edzőközpontjában szálljanak meg. Ez nem igaz. Írt egy üzenetet José Angel Sancheznek, amiben elmondta, hogy mindezzel nem állt szándékában senkit sem provokálni vagy megsérteni

Klopp és Pochettino fenomenálisak. Sosem próbáltam meg leigazolni őket, de ez nem jelenti azt, hogy ez nem fog megtörténni a jövőben.

A média felhasználja Luca Zidane-t

Az emberek arra használják Luca-t, hogy kellemetlenséget okozzanak Zidane-nak, ez egy romlott dolog. A klubnál senki sem mondta azt, hogy Luca lesz a második számú kapus jövőre. A média arra használja Zidane fiát, hogy ártson Zidane-nak és a klubnak, ami egy nagyon csökönyös viselkedés.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend