2019-05-30 08:07 ___Samy___ as.com
A klub 300 millió eurót remél az eladásokból Átigazolási hírek

Nyolc olyan játékos van a keretben és kölcsönben, akik valószínűleg idén nyáron távoznak a csapattól. A klub vezetősége ezekből az üzletekből 300 millió eurós bevételt remél.

A bevétel remélt összege mellett a vezetőség azt tervezi, hogy az átigazolások nagy részét már az előszezon kezdetére letudja, amely ismét Montrealban kezdődik, akárcsak 2016-ban.

A távozó játékosok listájának tetején Gareth Bale áll, a Real Madrid pedig nagyon szeretné őt eladni, lehetőleg vissza egy Premier League csapathoz. A Transfermarkt adatai szerint a walesi támadó jelenlegi piaci értéke 70 millió euró.

James Rodriguez a másik olyan játékost, akit a madridiak igyekeznek végleg eladni az idén nyáron. A kölcsönszerződése a Bayern Münchennel június 30-án jár le, és legalább 60 millió eurót várnak érte.

Mateo Kovacic szintén kölcsönben szerepel a Chelsea csapatában, akikkel tegnap este Európa-liga győzelmet ünnepelhetett. Azonban mivel a Chelsea eltiltást kapott, így a következő két átigazolási szezonban nem regisztrálhatnak játékost. Ezért Kovacic minden bizonnyal csapatot vált, és 50 millió euró körül már a madridiak is megválnának tőle.

Marcos Llorente és Dani Ceballos jóformán az esélyt sem kapták meg Zidane mestertől, így mindkettejüknek távozniuk kell. Kettejükért legalább 40 millió eurót szeretnének kapni. Hozzájuk csatlakozik a távozók listáján Mariano és Borja Mayoral, értük 20, illetve 12 millió eurót kell lerakni az asztalra.

Keylor Navas neve szintén ott van a távozók között. Őt egyre inkább a Portóval hozták eddig szóba, akit Iker Casillas helyére szánnak. 10 millió eurót várnak érte.

A Real Madrid célja tehát a 300 millió eurós bevétel, ami nagyban hozzásegítené a klubot ahhoz, hogy Zidane terveit valóra váltsa, és elkerüljék az idei szezonhoz hasonló katasztrófát.

Teljes menetrend