2019-05-30 16:28 d.gergo realmadrid.com
Sergio Ramos rendkívüli sajtótájékoztatót tart ma (frissítve!) Egyéb hírek

A Real Madrid csapatkapitányának jövőjével kapcsolatban az elmúlt napokban egyre többet pletykál a sajtó, a legtöbb újságíró szerint Sergio Ramos eligazol Kínába a nyáron.

A Real Madrid csapatkapitányáról egyre többet cikkeznek, a legfrissebb hírek szerint a kapitány távozik a Real Madridtól a nyáron, és egy kínai egyesületnél folytatja majd pályafutását. Sajtóértesülések szerint Ramos fizetésemelést szeretne kiharcolni a klubtól, miután egy ingatlanbefektetése csődbe ment és pénzszűkébe került a védő. Feltehetőleg utóbbi pletykáról is szó fog esni a ma délutáni sajtótájékoztatón, a Real Madrid hivatalos weboldalán jelentette be, hogy ma 17:30-as kezdéssel Sergio Ramos kiáll a sajtó munkatársai elé a Real Madrid edzőközpontjának sajtószobájában.

Hogy mit jelent be a Real Madrid csapatkapitánya, illetve hogy milyen témákról is fog pontosan beszélni, az egyelőre nem hivatalos, de annyi szinte biztos, hogy az elmúlt napok pletykaáradata lesz a középpontban, melyek a Real Madrid elnökével való kapcsolatát is fejtegették. Maradjatok velünk, hiszen a sajtótájékoztatón elhangzottakról be fogunk számolni mi is.

FRISSÍTÉS (17:52): Sergio Ramos a sajtótájékoztatón elmondta, hogy nem szeretne ha bárkinek kétsége lenne, ezért tisztázni akarja a helyzetet. Kihangsúlyozta, hogy madridista, és az is marad, a Real Madridból akar visszavonulni.

FRISSÍTÉS (18:41): Sergio Ramos teljes sajtótájékoztatóját ide kattintva olvashatjátok el.

Teljes menetrend