2019-05-31 08:06 ___Samy___ marca.com
Joao Felix leigazolása tervben volt Átigazolási hírek

A Real Madrid terve a következő volt: megveszik a Benficától Joao Felixet, majd kölcsönben visszaadják a portugáloknak. Ez az üzlet azonban másképp alakult, többek között Hazard és Rodrygo miatt.

A Blancók vezetősége arra készült, hogy 80 millió eurót ajánlanak fel a fiatal portugál tehetség szolgálataiért, akinek a kivásárlási ára nem kevesebb, mint 120 millió euró.

Azonban Eden Hazard és Rodrygo Goes küszöbön álló érkezése, az átigazolás pénzügyi vonzata, és az, hogy a Benfica felemelte a kért összeget, arra késztette a Real Madridot, hogy kihátráljon az üzletből.

Mellesleg eléggé túlzó lett volna, hogy Felixnek Marco Asensióval, Vinicius Juniorral, Iscóval, Hazarddal és Rodrygoval kelljen megküzdenie a kezdő tagságért. Egyszerűen túl sokan lettek volna, és a vezetőség úgy néz ki, hogy még továbbra is komolyan számol Iscóval és Asensióval.

Mindenesetre azt valószínűsíthető, hogy a Benfica – akik megpróbálták 200 millió euróra növelni Felix kivásárlási árát – nem fogadta volna el a 80 millió eurós ajánlatot.

Teljes menetrend