2019-06-05 08:23 ___Samy___ marca.com
A klub meghallgatja az Iscóért érkező ajánlatokat Átigazolási hírek

Isco nem szeretné elhagyni a Real Madridot, azonban a klub hajlandó meghallgatni az érte érkező ajánlatokat.

Ahogy a többi játékos esetében is, a vezetőség nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy idén nyáron Isco át tegye székhelyét egy másik csapathoz. Azonban Isco helyzete mégis másabb egy picit, nem utolsó sorban az eddigi évei és a nehéz 2018/19-es idénye miatt.

A 27 éves játékos megkérdőjelezhetetlen tagja volt Julen Lopetegui csapatának, majd ezt követően örülhetett, ha a kispadon helyet kapott Santiago Solari irányítása alatt. Majd Zidane visszatérésével ismét megkapta az esélyt, és az utolsó 11 mérkőzésen 6-szor is a kezdőben találta magát.

Isco nyilvánvalóvá tette, hogy a Real Madridban akar maradni. Madridban szeretne ismét sikeres lenni, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem fontolgatja a távozást. Eközben a családi élete változóban van, hiszen Sara Salmanóval – Isco párja, aki színésznő – babát várnak, így még inkább evidens, hogy a fővárosban akar “stabilizálódni”. Viszont ha Zidane azt mondaná neki, hogy a következő idényben már nem számít rá, akkor ez nem alakulna így. Azonban erről szó nincs.

Az igazság az, hogy még egy játékos sem jelentette ki, hogy távozni szeretne Madridból. A Blancóknak azonban eladásokat kell eszközölniük, mivel az UEFA két hete jelentette be, hogy a klubok maximum nettó 100 millió eurós veszteséget engedhetnek meg maguknak egy idényen belül.

Az elkövetkezendő egy hónapban a játékosok elmennek pihenőre és nyaralásra, így a távozókat illetően nem sok konkrétum várható. Aztán majd július második hetére visszatérnek Valdebebasba, hogy megkezdjék az előszezont, ahol valószínűleg pont kerül minden játékos sorsának a végére.

Teljes menetrend