Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-06-06 08:04 ___Samy___ marca.com
A PSG Navast szeretné Átigazolási hírek

Gianluigi Buffon távozásával megnyílt az ajtó Keylor Navas előtt, ugyanis a PSG idén nyáron szeretné megszerezni a Real Madrid hálóőrét.

Keylor körülbelül három hete tudja, hogy már nem szerepel a Real Madrid jövő évi terveiben, így nyitott a váltásra. Természetesen a PSG Buffon távozása után azonnal be is jelentkezett érte. A MARCA szerint a tárgyalások már el is kezdődtek, és jó úton haladnak a megállapodás felé.

A 32 éves Costa Rica-i kapusnak Párizsban Areolával kell majd megküzdenie a kezdő tagságért. Az elmúlt szezonban a francia hálóőr 31 mérkőzésen védett, míg Buffon 25 alkalommal. Előbbi 27 gólt kapott, míg az utóbbi kettővel kevesebbet, 25-t.

Bármi is legyen a szerepe Párizsban, Keylor magabiztos azt illetően, hogy elegendő játékidőhöz fog majd jutni, és a PSG is tudja majd kamatoztatni a tapasztalatát. A jelenlegi helyzet szerint mindhárom fél hajlik az üzlet létrejöttére, a Real Madrid nem gördít akadályt a távozás elé, egyfajta jó gesztusként Navas felé.

Annak ellenére, hogy a tárgyalások még nagyon az elején járnak, a megállapodás minden bizonnyal hamarosan megszületik, így Keylor egy másik európai fővárosba kerülhet.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend