Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-06-06 08:23 ___Samy___ managingmadrid.com
A Real Madrid nem él Mario Hermoso opciójával Átigazolási hírek

A Cadena COPE szerint a Real Madrid nem él a visszavásárlási opciójával, és nem veszi vissza Mario Hermosót az Espanyoltól.

A korábbi hírek úgy szóltak, hogy a Real Madrid kifizeti a 7.5 millió eurós opciót, és visszavásárolja a saját nevelésű hátvédjét, majd azonnal tovább is adják őt, természetesen haszonnal. Azonban a mostani hírek szerint a Blancók vezetősége mégsem fogja ezt meglépni.

Hermoso visszatérését már a télen elkezdték pletykálni, hiszen akkoriban bomba formában játszott. Viszont a Real vezetősége nem mellette tette le a voksát, és inkább Militaót igazolták le a Porto csapatából. Zidane a Ramos, Varane, Militao, Nacho sorral számol a védelem közepén, így tehát az első csapatot sem fogja erősíteni.

Hermoso egyébként Simeone egyik nagy kedvence, aki nem mellesleg a védelem bal oldalán is képes jó teljesítményt nyújtani. Vele szeretnék pótolni Lucas Hernándezt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend