2019-06-07 07:55 ___Samy___ marca.com
Nacho felől érdeklődik az Inter Átigazolási hírek

Az Inter vezetősége Nacho felől érdeklődik a Real Madridnál. Antonio Conte kérésére érkezne az olaszokhoz.

Az Inter új edzője, Conte idén nyáron szeretné felfrissíteni az olaszok védelmét, erre pedig az egyik jelöltje Nacho. A Real Madrid saját nevelésű játékosa az egyike azoknak, akikben Zidane mester nagyon megbízik, de ő is és a vezetőség is egyetért abban, hogy megadják neki a lehetőséget a választásra.

Az Inter ebben az idényben kiharcolta a Bajnokok Ligájában való indulást, ezért tapasztalt játékosokat próbálnak igazolni, hogy nemzetközi és hazai fronton is helyt tudjanak állni. Nacho mellett egyébként Fernando Llorente és Cesar Azpilicueta is ott van Conte kívánságlistáján.

Nacho az egész karrierjét a Real Madridnál töltötte, ahol különböző utánpótlás csapatokat követően került a felnőtt keretbe. Jelenlegi szerződése idén februárban került meghosszabbítására, mely 2022. júniusáig érvényes.

Nacho játékideje minden bizonnyal csökkene a következő idényben, hiszen Eder Militao nyáron fog csatlakozni a csapathoz, és úgy néz ki, hogy Jesus Vallejo is maradni fog. Így a megfelelő játékidő reményében Nacho távozhat a csapatból.

Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy már három évvel ezelőtt is bejelentkeztek érte, akkor az AS Roma próbálta őt leigazolni. Azonban Nacho a maradás mellett döntött.

Hivatalos közlemény: Lunin 2019.08.14. 07:38