2019-06-12 20:03 Tromposch Ádám realmadrid.com
Jovic: “Jó lenne, ha a szurkolók a nevemet énekelnék” Nyilatkozatok

Jovic, a Real Madrid egyik legújabb igazolása a mai napon aláírta a szerződését, magára húzhatta új klubja szerelését, és megízlelhette, milyen az, amikor pályára lép a Bernabéuban, hiszen a gyepen köszönthette a szurkolókat. Ezt követően pedig első hivatalos sajtótájékoztatóján is részt vett a szerb csatár.

Bizalom

“Mindent kiadok majd magamból, minden lehetőséget meg akarok ragadni, a legjobbamat akarom hozni. Azért vagyok itt, hogy játsszak, harcoljak, és remélem lesz időm a bizonyításra. Szeretnék arra koncentrálni, hogy a pályán bizonyítsak, ezzel pedig teljesítsem az elvárásokat. Hihetetlen érzés kilépni itt a gyepre, elképesztő, hogy ezért a csapatért küzdhetek. Igazán különleges nap ez a mai.”

Üzenet a szurkolóknak

“Ez a legnagyobb klub a világon, nagy megtiszteltetés, hogy itt lehetek. Mindent beleadok, segíteni szeretném a csapatot a céljai elérésében.”

Tényleg a Real Madrid-mezedben aludtál?

“Igen, ez igaz. Apukám egyik barátja adta nekem, hiszen gyerekkorom óta Real Madrid szurkoló vagyok. Amint megtudtam, hogy van egy ajánlatom tőlük, rögtön igent mondtam. Nem tudok más ajánlatokról, ezzel a kérdéssel az ügynököm foglalkozott.”

Versenyhelyzet a csapatban

“Kemény munkával megkapom majd a lehetőséget a bizonyításra, és élni is akarok azzal. Ha nem élek a lehetőséggel, az csakis az én hibám lesz. Sokat kell még tanulnom, itt pedig kiváló játékosok vannak, akiktől lehet tanulni, így pedig fejlődhetek.”

Félelmek

“Az egyetlen dolog, ami kicsit ijesztő volt ma, az a bemutatásomkor történt, amikor a pályára léptem, de mindent egybe vetve jó érzés volt, sok szurkoló eljött, remélem, hogy éneklik majd a nevemet.”

Hazard

“A világ egyik legjobbja, fantasztikus játékos. Megtiszteltetés, hogy vele is megoszthatom majd az öltözőt.”

Benzema

“Ő a világ egyik legjobb csatára. Amikor ideszerződött, én még csak 11 éves voltam, remélem sokat tanulhatok tőle. Képes vagyok vele együtt játszani, de majd az edző eldönti, hogy mi a legjobb a csapatnak.”

A pályán betöltött szerep, és példaképek

“Még nem beszéltem az edzővel. Játszottam már visszavont csatárt, és voltam egyedül is elől. A Real Madridnál Ronaldo volt a példaképem, most pedig senkit sem szeretnék kiemelni a csapatból, hiszen mindannyian csapattársak vagyunk.”

Gólok és mezszám

“Jó lenne megismételni az ebben a szezonban hozott számokat, mindent megteszek majd ezért, az edzésen keményen dolgozom majd, hogy lehetőséget kapjak. Ami a mezszámot illeti, az nem fontos, nem a mezszámok fociznak.”

Öt gól, egy meccsen a Frankfurtban

“Ez volt az egyik a sok remek pillanatból, ami az elmúlt szezont illeti. Remélem, hogy tudok csinálni valami hasonlót a Real Madridban is.”

Melyik címet szeretnéd megnyerni a Real Madriddal?

“A Bajnokok Ligáját.”

A karaktere

“Elég szégyenlős vagyok, de nem akarok magamról beszélni.”

Teljes menetrend