Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-06-12 08:17 ___Samy___ marca.com
Nem csak Pintus távozik Egyéb hírek

A következő idényben egy jó néhány új arccal fogunk találkozni a Santiago Bernabéu öltözőjében, de ez igaz az edzői stábra is.

Az első csapat erőnléti edzője, Antonio Pintus gyakorlatilag már elhagyta a Real Madridot, hogy az Interhez igazoljon, ahol Conte csapatát erősíti majd. Mellette még két fizioterapeutát informált arról a klub, hogy a következő idénytől már nem számítanak a szolgálataikra; ez a két személy Victor Fonseca és Jaime Benito.

Fonseca az egyik legtapasztaltabb ember a szakmájában Madridban, és szoros kapcsolata volt többek között Marcelóval is. Míg Benito állt a legközelebb Gareth Bale-hez a klubnál, de Toni Kroos és Luka Modric is nagyon megbízott a szakemberben.

A két fizioterapeuta távozása egy kisebb kavarodást okozott a stábban a váratlan jellege miatt, és ahogyan kezelték Jaime és Fonseca helyzetét. Pedig a szakterületükön profinak számítanak, és a játékosok is nagyon megbíztak bennük.

Benito esete ráadásul közvetlenül Bale-t is érinti. A walesi nagyon ragaszkodott Benitóhoz, akivel baráti volt a kapcsolata. Ennek eredményeként a szakember még a válogatott mérkőzésekre és edzésekre is követte a támadót, és arra is volt példa, hogy Bale a gólját neki ajánlotta. A klubon belüli legfőbb támogatója most pedig távozik.

Mindazonáltal a játékosok valószínűleg továbbra is fognak kapni tőlük kezeléseket, a Real Madridon kívül. Nem szokatlan dolog ez, hiszen például Pedro Chueca is hasonlóan dolgozik együtt a játékosokkal.

Az orvosi személyzet, illetve az edző stáb tagjai az elmúlt években folyamatosan cserélődtek. Dr. Mihic, aki az elmúlt két évben az orvosi személyzetért volt felelős, tovább folytatja a személyzet felülvizsgálatát.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend