2019-06-13 10:10 ___Samy___ as.com
Luis Llopis visszatér? Egyéb hírek

Zinedine Zidane és Luis Llopis San Sebastiánban, a Hotel Londresben találkoztak. A francia szakember valószínűleg szeretné, hogy a korábbi kapusedző visszatérjen a fővárosba.

A Real Madrid edzője San Sebastiánba utazott, ahol találkozója volt Luis Llopissal, aki a munkájával szintén vastagon benne volt abban, hogy a Real Madrid egymás után háromszor is megnyerte a Bajnokok Ligáját. Az új edzői stáb felállításával Llopis visszatérésére is reális esély nyílt, ami nagyon fontos lenne annak érdekében, hogy trófeákkal zárják már a következő idényt.

A baszk szakember 2018-ban hagyta el a Real Madridot, mikor Zidane is felállt a székből. Ezt követően a Real Sociedadnál kapott munkát, amivel a családjához is közelebb kerülhetett. Tegnap pedig már valószínűleg a visszatéréséről tárgyaltak a a Hotel Londresban.

Az még nem ismert, hogy a Real Madrid hivatalosan is megkereste-e a Sociedadot, de az biztos, hogy Llopis és Zidane kapcsolata több, mint kiváló. A francia edző pedig nagyra értékelné, ha ismét együtt dolgoznának, hiszen nem titkolt célja az, hogy ismét a csúcsra vezesse a Real Madridot mind hazai, mind nemzetközi szinten. Llopist valószínűleg ismét szívesen látnák a csapatban, akinek a jelenlegi szerződéséből még egy év van hátra. Egyébként a jelenlegi kapusedző, Roberto Vázquez még Julen Lopeteguival érkezett a klubhoz.

Luis Llopis nagy tiszteletnek örvend a klub berkein belül, és pont ezért nem gördítettek akadályt a távozása elé sem tavaly nyáron. Azonban a következő idényre az ambíciók még nagyobbak, mint korábban, így az öltöző mellett a stáb egysége is legalább olyan fontos lesz.

Teljes menetrend