2019-06-15 08:35 Tromposch Ádám as.com
Bale számára 2 opció maradt: Manchester Utd., Spurs Átigazolási hírek

A Liverpool és Wales legendája, Ian Rush szerint Bale-nek csupán 2 lehetősége van a jövőjét tekintve, az útja pedig csak a Premier League-be vezethet.

Bale távozásra szinte biztosra vehető, hiszen a walesi szélső nem tudta meggyőzni Zidane-t, a francia edző pedig egyáltalán nem számol vele.

A Real Madrid utolsó bajnokiján, a Betis ellen is csak csere volt a walesi, ráadásul az edzője be sem küldte őt, Zidane pedig a meccs után elmondta, hogy akkor sem hozta volna be a 29 éves játékost, ha lett volna még több cseréje. Ezzel úgy tűnt, végleg eldőlt, hogy nem lesz közös folytatás.

A vezetőség azóta sok pénzt költött, hiszen érkezett Hazard és Jovic is, így bővült a lehetőség a támadásokat illetően. Bale helyzete az edző részéről teljesen nyilvánvaló, azonban a székházban ezt már sokkal nehezebb lesz elintézni, hiszen a walesi szélső ügynöke elmondta, hogy a játékos kitöltené a szerződését Madridban.

Wales legendája, Ian Rush azonban azt reméli, hogy Bale visszatér a PL-be. Azonban szerinte csak a ManUtd és a Tottenham lehet opció.

Ezeken a csapatokon kívül, hol tudjátok még őt elképzelni?” – kezdte Rush a BBC-nek adott interjúban. “Ha megnézitek a Manchester előző szezonját, akkor simán beférne most oda.”

“Amikor egy klub meg akar szabadulni tőled, te pedig mégis maradni akarsz, az igen bonyolult helyzet. Megértem őt, hiszen ahogy korábban is mondtam már, a Real Madrid szurkolóinak el kellene ismernie őt.”

“Minden edzőnek más az elképzelése, más játékosokra épít. Csak remélni tudom, hogy Gareth visszatér, és újra formában lesz, a Premier League-ben pedig mindenki szeretné őt látni.”

“Az elmúlt két meccsen a válogatottban nem tudta kihozni magából a legjobbat, azonban néha a legjobb játékosoknak is vannak rossz napjai. Még mindig van benne jó pár remek év, azonban minden attól függ, hogy melyik klub akarja őt igazán megszerezni.”

Teljes menetrend