Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-06-20 07:55 ___Samy___ as.com
A Juventus Marcelo helyett Theo Hernándezt vinné Átigazolási hírek

Zinedine Zidane már nem számít Theo Hernándezre. Ettől függetlenül azonban a francia játékos továbbra is egy tehetséges, fiatal bekk marad, akiért a Juventus és a Napoli is harcba száll.

Theo Hernández most már a Juventus célpontja is. A balbekk egy kölcsönszerződést követően tért vissza Madridba, ahol azzal kellett szembesülnie, hogy már nincs hely a számára Zidane keretében.

Ferland Mendy érkezésével világossá vált, hogy Hernández számára csak egy lehetőség maradt; a távozás. Hozzá pedig csatlakozik a saját nevelésű hátvéd, Sergio Reguilón is. Előbbi még mindig csak 21 éves, gyors és megvan benne a potenciál, így a Real Madridnak jó alapjai vannak egy tárgyalás során.

A Napoli szerette volna először igazán Theót, de a legújabb kérő a Juventus. Egy hasonló játékost kerestek a védelem bal oldalára, mint Alex Sandro, és először Marcelo volt a célpontjuk. Azonban ez megváltozott Zidane visszatérésével, és most már inkább Theo Hernándezt vinnék.

A Juve és a játékos ügynökei kapcsolatban állnak egymással, hogy egyeztessék az igényeket. Az üzlet létrejöttét pedig az is motiválhatja, hogy ismét Cristiano Ronaldóval játszhatna egy csapatban.

A Real Madrid nem szeretné a játékost kevesebbért elengedni, mint amennyiért vette, azaz 30 millió eurót kell érte lerakni az asztalra. Az idei éve ellentmondó volt, de úgy tűnik, hogy Olaszország lesz a következő állomás a karrierjében.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend