2019-06-20 12:01 ___Samy___ managingmadrid.com
Reguilón Sevillába tart Átigazolási hírek

Számos spanyol forrás tényként közli azt, hogy a Sevilla erősen érdeklődik a Real Madridnál Sergio Reguilón felől.

Sergio Reguilón volt az egyike azon keveseknek, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a Real Madridban az elmúlt idényben. A balbekk többek között Marcelót is padra szorította Santiago Solari ideje alatt, és mindezt nem érdemtelenül. A korosztályos csapatokban mindenki fölé tudott emelkedni, és ennek a vége az lett, hogy bekerült a felnőtt csapat keretébe is. Bár Ferland Mendy érkezésével, és Zidane Marcelo melletti voksával Reguilón valószínűleg idén nyáron kölcsönben távozik.

A Cadena SER vagy az El Chringuito beszámolói alapján – amit később az AS és a MARCA is megerősített – a Sevilla magabiztos azt illetően, hogy Ferland Mendy bemutatását követően sikerül megszerezni a fiatal balbekket. Lopetegui volt az az edző, aki a felnőtt csapathoz felvitte Reguilónt a pazar előszezonja után, és most úgy néz ki, hogy ismét együtt dolgozhatnak. Azonban nem csak Lopetegui részesíti előnyben az ő érkezését, hanem a Sevilla sportigazgatója, Monchi is.

Ha igazak a hírek, akkor Reguilón számára ez egy nagyon jó állomás lenne. Több, mint valószínű, hogy ő lenne a kezdő játékos a védelem bal oldalán egy olyan csapatban, amelyik a spanyol bajnokságban és az Europa-ligában is egy jó szintet képvisel. Így nemcsak a hazai, de a nemzetközi porondon is sok tapasztalatot gyűjthetne. Ha Lopetegui ragaszkodik a négy védős rendszerhez – nem úgy, mint az elődje, Machin – akkor minden bizonnyal Reguilónt fogja előnyben részesíteni Escuderóval szemben. A városi rivális, Real Betis is ott van a kérők listáján, ugyanis ha Junior Firpo távozik a nyáron, akkor szükségük lesz egy balbekkre.

Reguilón következő lépése kritikus a karrierje szempontjából. Ha továbbra is ilyen ütemben fejlődik, akkor minden bizonnyal előbb-utóbb visszakerül a Real Madridhoz. Ehhez azonban megfelelő mennyiségű és minőségű játékidőre van szüksége.

Teljes menetrend