2019-06-25 07:52 ___Samy___ as.com
Öt napja maradt a Chelseanek Átigazolási hírek

A Real Madrid 50 millió eurót remél a horvát középpályásért, Mateo Kovacicért cserébe, de a londoniak még nem tudják mi tévők legyenek edző nélkül.

Öt nap. 2019. június 30-án lejár Kovacic szerződése a Chelseanél, így tehát lehet csak öt napja van a Kékeknek arra, hogy végleg megszerezzék a középpályást. Azonban mivel nemrég állt fel Sarri a kispadról, és távozott a Juventushoz, így a vezetőség nem tudja mit tegyen az edző hiányában.

A Real Madrid eddig 300 millió euró körül költött a piacon, és csak egyetlen távozó volt eddig, Marcos Llorente személyében, ami 40 millió eurós bevételt jelentett. Így tehát most már a madridi klub az eladásokra összpontosít. Kovacicért 50 millió eurót szeretnének, és több érdeklődő is akad Angliából, illetve Olaszországból.

Maga a játékos már korábban is kijelentette, hogy nem bánná, ha a Chelseanél kellene maradnia. Bár még nincs edzőjük, az idő ugyanakkor sürgeti is a londoniakat, hiszen valószínűleg egy eltiltás vár rájuk, ami miatt három átigazolási időszakból is kizárják a csapatot. Ennek érdekében már a télen meg is vették a Dortmundtól Pulisicet, és lehetséges, hogy Kovacic is éppen emiatt fog maradni. Azt azonban meg kell jegyezni, hogy a június 30. a kölcsönszerződés végét jelenti, természetesen ezt követően is tárgyalhat a Chelsea a Real Madriddal a játékos maradásáról. A jelenlegi helyzetben viszont “előnyből” indulhatnak.

Egy biztos, a Real Madridnak eladásokat kell eszközölnie annak érdekében, hogy később ne várjon a csapatra semmilyen eltiltás vagy büntetés.

Teljes menetrend