2019-06-27 08:05 ___Samy___ as.com
Kroos: “A 33 egy jó életkor a visszavonuláshoz” Nyilatkozatok

Toni Kroos a legfrissebb interjújában beszélt a jövőjéről, pletykákat cáfolt meg, és természetesen Cristiano Ronaldo neve sem maradhatott ki.

Cristiano Ronaldo tavalyi igazolása a Juventushoz mindenkit boldoggá tett, legalábbis a német középpályás szerint.

A Real elveszítette a legeredményesebb játékosát közel 12 hónappal ezelőtt, akiért nem kevesebb, mint 100 millió eurót kaptak. Így tehát az idei volt az első Cristiano nélküli szezon az elmúlt 10 évben a Real számára.

A spanyol óriás csalódást keltő harmadik helyen végzett a bajnokságban, de a Bajnokok Ligájában és a Spanyol Kupában sem értek el sikereket, mivel úgy tűnik, nem sikerült pótolni a portugál távozásával keletkezett űrt. Ugyanakkor korábbi csapattársa megérti, hogy miért távozott az ötszörös Aranylabdás játékos.

“Furcsa lenne, ha nem hiányozna neked egy olyan játékos, mint Cristiano Ronaldo, aki annyi mérkőzést eldöntött a góljaival”, nyilatkozta Kroos a Bildnek.

“Azonban az eligazolása mindenkit boldoggá tett. Új élményeket szeretett volna szerezni, a Real Madrid pedig sok pénzt keresett vele.”

Tavaly nyáron sok helyen pletykálták azt, hogy Kroos távozik, és csatlakozik a Pep Guardiola vezette Manchester Cityhez. Azonban a német játékos szerint sosem járt közel a távozáshoz.

“Számos alkalommal leírtam már a múltban, de sosem volt meg rá igazán a lehetőségem, hogy a Manchester Cityhez igazoljak. Soha. Cáfolom ezeket a híreket.”

Aztán szóba került a visszavonulás gondolata is. Elmondása szerint akkor szeretne felhagyni a profi futballal, ha a Real Madriddal idén májusban megújított szerződése lejár. Azaz 33 évesen szeretne visszavonulni.

“A szerződésem tudatosan lett meghosszabbítva. A 33 év egy jó életkor ahhoz, hogy szögre akasszam a cipőt. Akkor meglesz a lehetőségem a választására, hogy esetleg valami mást csináljak.”

Teljes menetrend