2019-06-27 10:32 ___Samy___ marca.com
Perez eladásai lassan elérik az egymilliárd eurót Átigazolási hírek

A Real Madrid idén nyáron már majdnem 300 millió eurót költött, és többek között emiatt is gondolják azt a klubról, hogy csak a pénzt szórják. Ez azonban nem feltétlen igaz.

Mióta Florentino Perez a klub elnöke, azóta a Real Madrid 730 millió eurós bevételt könyvelhetett el játékos eladásokból. Ez az összeg idén nyáron akár az egymilliárd eurót is elérheti.

A Real Madrid legnagyobb bevételű eladásai (2009-2019)

Eddig 30 millió euró folyt be a kasszába az eladásokból, Marcos Llorentének köszönhetően, akit az Atletico Madrid igazolt le. Őt követheti majd többek között Gareth Bale, James Rodriguez, Theo Hernández, Raul de Tomas és Mateo Kovacic. Az összes eladásból 300 millió eurót remélnek, amivel Perez átlépné az egymilliárd eurós határt.

Nagyon úgy néz ki, hogy a jelenlegi keretből Gareth Bale eladása lesz a legnehezebb. A walesi támadó jelenleg kivár, ezzel nyomást helyezve klubra, hiszen az angoloknál az átigazolási piac nagyon hamar, augusztus 8-án már bezár.

James eladásából várhatóan egy viszonylag nagyobb összeg fog befolyni, akit a Napoli szeretne nagyon megszerezni.

Dani Ceballos értéke a jelenlegi U21-es Európa-bajnoksagot követően szinte biztos, hogy nőni fog, tehát érte is szép summát kaphat a Real Madrid. Mellette még eladó sorba kerülhet Lucas Vázquez, Nacho vagy Isco is, persze egy megfelelő ajánlat esetén.

Teljes menetrend