2019-07-03 08:01 ___Samy___ as.com
Pintus távozott Egyéb hírek

Zidane úgy döntött, hogy a 2019/2020-as idényben már nem Antonio Pintus lesz a csapat erőnléti edzője, mivel 2018. májusában nem távozott vele együtt.

Antonio Pintus elhagyta a Real Madridot. Bár az AS már júniusban megszellőztette a hírt, hogy Pintus elment, azonban ez egészen a tegnapi napig nem következett be. Tegnap ugyanis lekerült a neve a klub hivatalos weboldaláról. 2016-ban Zidane kérésére érkezett, most pedig miatta távozik.

A francia szakember a visszatérésekor nyilvánvalóvá tette, hogy többé már nem számít Pintus munkájára, aki egészen addig ott volt az edzői stábban. Az ellentétek akkor kezdődtek, mikor Zidane 2018. májusában távozott a Real Madrid éléről, azonban nem követte őt Pintus mester, nem úgy mind David Bettoni vagy Hamidou Msaidie. Zizou nem örült az olasz kollégája döntésének.

Ennek a tudatában Zidane visszatérésekor Pintus mester szinte azonnal új munka után nézett. Ennek eredményeként jövőre már az Internél fog dolgozni Antonio Conte mellett. A páros korábban már dolgozott együtt, mikor a mostani edző még játékos volt. A két olasz már az elmúlt néhány héten is együtt dolgozott, mivel terveket dolgoztak ki a következő idényre.

Pintus távozásával a Real Madrid öltözője egy kulcsfigurát, egy karizmatikus személyt veszített el. Az acélkeménységéről híres edző mindig tudta hogyan hozza ki a legjobbat a játékosaiból, különleges edzésterveknek és étrendeknek köszönhetően. Lopetegui érkezésével mellőzött lett a szerepe, akinek a helyét Oscar Caro vette át. Azonban a baszk edző távozásával a mindenki által kedvelt Pintus ismét visszavette helyét az edzői stábban.

Mendy nem edzett ma délelőtt 2019.09.24. 12:56
Teljes menetrend