Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Készen állunk a meccsekre”
2019-07-20 10:41 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Készen állunk a meccsekre” Barátságos mérkőzésekNyilatkozatok

Zinedine Zidane megtartotta a 2019/2020-as idény első sajtótájékoztatóját, igaz ez még csak egy barátságos mérkőzés előtt történt, a tétmeccsekig még várnunk kell egy kicsit.

Testvérének haláláról
“Szeretném megköszönni a sok támogató üzenetet, amit az utóbbi pár napban kaptam a testvérem távozása kapcsán. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki mellettem volt, nagyon fontosak számomra”.

A barátságos meccsekről
“Három barátságos meccs vár ránk, mi pedig szeretnénk jól játszani. Tíz napja dolgozunk, és már alig várjuk, hogy játszhassunk. Tudjuk, hogy erőnlétileg nem vagyunk száz százalékosak. Ezek a meccsek segítenek nekünk abban, hogy pont elérjük a kívánt szintet a szezon kezdésére. Én boldog vagyok, nagyon jól dolgoztunk a csapattal, és ez is volt a célunk. Az előszezon legfontosabb feladata, hogy keményen dolgozzunk. Gratulálnom kell az összes játékosnak, mert nagyon jól dolgoztak. Várjuk már a meccseket, mert készen állunk, a srácok pedig már játszani akarnak”.

Új igazolások
“Nagyon örülök a beilleszkedésüknek. Nem használom azt a szót, hogy meglepődtem, mert nem lenne igaz, hiszen egy új csapatba érkezni nem könnyű senkinek. Keményen dolgoznak mindannyian, és tetszik a munka, amit elvégeznek itt. Nagyon jó játékosok jöttek, ami egy plusz a csapat számára”.

Hazard
“Olyan játékos, aki a különbséget jelenti a meccseken, és gólokat is lő. Ezt megmutatta már eddigi pályafutása során is, most pedig itt van velünk. Előnyt fogunk kovácsolni a csapatnak az adottságaiból. Nagyon tetszik a munkája. Edennek szüksége volt egy Real Madridhoz hasonló klubra, hogy tovább fejlődhessen. Ez a klub különleges, ezt mindannyian tudjuk. Mikor én érkeztem ide játékosként, 29 éves voltam, és sok volt még bennem. Öt évet töltöttem itt játékosként, és fejlődtem. Eden helyzete ugyanez. Tudjuk, hogy milyen játékos ő, és sokat nyújthat a csapatnak”.

A keret
“Tiszteletben kell tartanunk a dolgokat. Azt tudom csak mondani, hogy tudjuk a klubbal közösen, hogy mit akarunk, és tudjuk, hogy augusztus 31-ig változtathatunk a kereten, jöhetnek még érkezők, és távozhatnak is adddig játékosok. Az a fontos, hogy azok akik most itt vannak velünk, mind keményen dolgoztak már a legelejétől kezdve. Engem is bátorít, hogy a mostani keret milyen jól dolgozik eddig”.

Hakimi
“Achraf még egy évet fog eltölteni a Dortmundban. Jó játékos, ezt tudjuk. Jót fog tenni neki is még egy év ott”.

Bale
“Nem probléma, ha marad. Nem mondhatom, hogy egy játékos problémát jelent a csapatnak. Bale-nek szerződése van velünk, és csak annyit tudok mondani, hogy bármi megtörténhet. Tisztelem az összes játékosunkat, ő pedig velünk van, a Real Madrid játékosa. Meglátjuk, mi történik majd. A szerepe a keretben nem változott június óta”.

Pogba
“Kérdezhettek akárhányszor, mindig ugyanazt fogom válaszolni. Tudjuk a klubbal, hogy mit akarunk, és azon is dolgozunk, hogy ezt elérjük. Én most csak a holnapi meccset várom, és dolgozok a csapattal lépésről lépésre. Van még időnk a szezon kezdetéig, és meglátjuk majd, hogy mi fog történni”.

Kubo
“Jónak tűnik nekem, az edzéseken jól dolgozik. Minőségi játékos. Biztos vagyok benne, hogy fontos lesz a Real Madrid számára. Jól kezeli a terhelést is. Fiatal, de olyan érzést kelt, mintha már hosszú ideje velünk lenne”.

James
“Ő a Real Madrid játékosa. Most vakáción van, aztán meglátjuk, hogy mi fog történni. Mást nem mondhatok ezzel a témával kapcsolatban”.

Őszinteség a játékosokkal
“Nehéz, de ez a valóság. Beszéltem mindenkivel, mert szeretek őszinte lenni velük”.

A szurkolók
“Azt akarjuk, hogy az emberek büszkék legyenek a játékosainkra. Holnap szeretnénk jó teljesítményt mutatni azokért a szurkolókért, akik támogatnak bennünket. Nagyon sok fociszerető ember van itt Houston-ban, akik támogatnak minket, mi pedig örülünk ennek”.

Teljes menetrend