2019-07-25 19:04 d.gergo arsenal.com
Hivatalos: Ceballos az Arsenal játékosa Átigazolási hírekNyilatkozatok

A Real Madrid hivatalos weboldalán tette közzé, hogy mindenben megegyezett Dani Ceballos kölcsönbeadásáról az FC Arsenal csapatával. A spanyol játékos egy szezont tölt majd az Arsenalnál, 2020. június 30-ig lesz az angolok játékosa.

Dani Ceballos az Arsenalnak adott friss interjújában elmondta, hogy nagyon büszke arra, hogy az Arsenal mezét viselheti majd, és hozzátette: “egy történelmi Premier League csapathoz csatlakozom, ez előrelépés a pályafutásomban. Tudtam, hogy az edző itt bízik bennem, és ez nagyon fontos tényező számomra. Tisztában vagyok a felelősséggel, ami ennek a meznek a viselésével jár, és nagyon büszke pillanat számomra az, amikor eldöntöttem, hogy az Arsenalhoz csatlakozok”.

“Emery spanyol, és ismeri már a munkásságomat korábbról. Nagyon taktikus edző, és szerintem ez sokat fog segíteni abban, hogy fejlődjön a helyezkedésem a pályán. Mindent meg fogunk tenni közösen azért, hogy jobb játékossá váljak. Be kell még illeszkednem ebbe a csapatba, de nagyon várom már, hogy megkezdjem a munkát. Nagyon izgalmas!”

Teljes menetrend