Fejléc kép
Fórumajánló
Kezdődik a szezon: íme az augusztusi program
2019-08-04 12:01 d.gergo realmadrid.com
Kezdődik a szezon: íme az augusztusi program Barátságos mérkőzésekSpanyol Bajnokság

Eljött a várva várt idő, hamarosan kezdetét veszi a 2019/2020-as szezon, előtte azonban még két barátságos összecsapás vár fiainkra Salzburgban illetve Rómában.

A Real Madrid augusztusban már két spanyol bajnoki mérkőzést is játszik majd, a Celta Vigo otthonában kezdődik Zidane csapata számára az idény, majd a Real Valladolid csapatát fogadják a Bernabéu stadionban. Előtte viszont még a szomszédunkba látogatnak a blancók, a Red Bull Salzburg csapata elleni barátságos mérkőzésre, amit a Realmadrid TV fog online is közvetíteni, a találkozóra már csak három napot kell várnunk: kezdőrúgás augusztus hetedikén, szerdán, este 19:00-kor.

Ezután a csapat Olaszországba látogat majd, ahol az AS Roma ellen játszik barátságos meccset augusztus 11-én, este 20:00-s kezdéssel. Ez lesz a csapat hetedik felkészülési mérkőzése. A legfontosabb dátum mind közül pedig augusztus 17-e, vésse mindenki a naptárába, hogy ekkor vár ránk az első téttel bíró mérkőzés, amelyen remélhetőleg összeszedettebb teljesítményt látunk majd Zidane csapatától, mint az előszezonbeli barátságos összecsapásokon.

Augusztus 17-én délután 17:00-kor veszi kezdetét a spanyol bajnokság első fordulója a Real Madrid számára, a csapat a Balaidos stadionba látogat a Celta Vigo elleni meccsre. Egy héttel később, augusztus 24-én este 19:00-kor pedig már jön is a második bajnoki forduló, az lesz a csapat hazai debütálása a Real Valladolid ellen.

A Real Madrid mérkőzéseit, illetve azok kezdőrúgásait megtaláljátok nálunk is, a Mérkőzésnaptár menüpont alatt.

Teljes menetrend